Разпадът в партията на Слави продължава! Лъснаха задкулисни уговорки, заплахи и интриги

2 3 776

Разпадът в партията на Слави Трифонов, за който Narod.bg писа, продължава. И Враца скочи срещу Дългия и задкулисните уговорки, с които се редят листите на „Има такава държава“.

„Научаваме кой е водач на листите и кой е втори от медиите“, жалват се хора от местните структури.

Narod.bg публикува пълния текст на отвореното писмо от структурите на “Има такъв народ” в област Враца до председателя на партията Слави Трифонов:

Разочаровани сме от начина, по който е подредена нашата листа, и в която не намериха място популярни и уважавани лица в областта. „Спуснатите“ от София водач на листата за предстоящите парламентарни избори Георги Георгиев и вторият в нея Иван Хиновски са експерти в техните области, но не са познати във Враца. Нашият глас за реденето на листите не беше чут от никой. Не бяха взети предвид номинациите и предложенията, които направихме. Първите двама в листата почти не са идвали на място и комуникацията с тях е изключително трудна.

Реклама

Защо никой не ни попита кой да застане начело на листата в областта? И защо от медиите научаваме кой е водачът ни и кой е вторият? В крайна сметка членовете ни остават неуважени и манипулирани. Остава усещането за предрешеност и може би за задкулисни уговорки! Затова е важно, когато се определят водачите на листата за парламентарните избори, то това да става след изключително точна преценка. Всяка външно наложена кандидатура без да е обсъдена с хората по места, е тревожен сигнал за нас и води до свиване на поддръжниците.

За нас, представители на общинските структури на ИТН от Враца, Борован, Криводол, Мездра, Роман, Бяла Слатина, Хайредин, Мизия и Козлодуй, е важно с кой да работим и подкрепяме, а не кой ще бяга от листа в листа по областите. Разочаровани сме от забраната за изказване на лични мнения и провеждането на предизборна кампания. Отказът от взаимопомощ по всякакви партийни и други въпроси, както и целенасоченото бездействие, особено в период на предизборна кампания, срива доверието ни пред избирателите. Разгарящите се дебати, заплахи и интриги, в които не желаем да участваме, са индикатори за проблеми на местно ниво. С тези действия, хората по места не чувстват духа на промяната!

С уважение,

Представители на общинските структури на ИТН от Враца, Борован, Криводол, Мездра, Роман, Бяла Слатина, Хайредин, Мизия и Козлодуй

2 Коментара
  1. Wild Bill Hickok казва

    Ямбол си остана кенеф.
    Една голяма джамайка!

  2. Wild Bill Hickok казва

    Аз питам – когато майка ти е библиеотакрка. А баща ти е учител по физическо. И тия лумпени кръщават децата си Тошко и Мими. Ненагледни. Просто питам. Щото

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.