Палавниците на Жени Калканджиева стават държавни служителки

2 3 278

Ковид кризата оставила без ангажименти миските от агенция „Визаж” и шефката им Жени Калканджиева се пуснала да им търси работа. В начинанието рамо й ударил военният министър и шеф на ВМРО Красимир Каракачанов. Титлуваната като шеста по красота в света изненадващо се озова на последно място в листата на войводите в Хасково.

За нейните колежки от „Визаж” шефът на ВМРО издал нареждане до областните лидери на партията спешно да им се намерят службички в държавни и общински фирми. Указанието било да се вкарат в бордовете на компаниите с държавно участие. Това потвърдиха пред „Уикенд” двама независими източника, свързани с патриотичната формация.

„Къде ще им търсим работа?” – негодуват те и допълват, че задачата надхвърля възможностите им. Още повече че трябва да я изпълнят в супер кратки срокове, докато ВМРО е все още във властта, понеже след изборите не е ясно какво ще се случи.

Реклама

В София с мисията да търси работа на хубавиците из бордовете на общинските фирми се бил наел лично скандален съветник, който се прочу с внасяните лобистки предложения в Столичния общински  съвет, а също и с ритниците си върху багажа на безпомощна бабичка. Предстои да видим дали ще успее да подреди кадри на „Визаж” в директорските бордове.

Самата Жени Калканджиева досега беше известна освен с модните си завоевания, само със скандали на битово и мутренско ниво, като се започне от мистериозния побой, нанесен й в центъра на столицата през 1996 г., който едва не й коства живота и до днес е сред неразкритите престъпления.

Позната е с участието си в телевизионни риалитита, а също и с междусъседските си войни, но не е известно да е проявявала пристрастия към политиката, смеят се източниците ни. Те допълват, че след като шефът им лично я е одобрил, след това направил кастинг на 4 очи и на нейните моделки, за да прецени дали имат нужните качества и ще се справят с новите си отговорности като държавни служителки, припомни „Уикенд”.

„Във ВМРО, както е известно, джендъризмът не е модерен, така че не се учудвайте, че в листите ни има красиви и интелигентни жени – заяви тези дни Каракачанов. – Това не трябва да ви учудва, във ВМРО сме ценителите на женската красота и отчитайки равенството на половете, съвсем нормално е подобни красиви жени да са в нашите листи.”

2 Коментара
  1. YVES SAINT LAURENT казва

    Онова селско моме най-ляво на горната снимка просто цепи мрака отвсякъде – с това селско губерче, с което се е наметнала, е просто неотразима!

  2. Georgi Enev казва

    Сега поне ще им пълнят дупетата за 20 лв повече

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.