Новина на Narod.bg: Healthglade дава $1 000 000 награда на този, който докаже, че има Covid-19

1 2 599

Търси се: Жив или мъртъв – неуловимият COVID-19. Казват, че съществува, но досега не са дадени никакви доказателства. Никога не е бил изолиран и никога не е бил показан. Малко като Дядо Коледа.

Както и да е, за онези, които сляпо вярват на правителствата, че COVID-19 е реален … ето възможност, която се дава веднъж в живота.

HealthGlade официално предлага $ 1 000 000 на всеки, който може да докаже, че COVID-19 съществува.

Става дума за истински доказателства. Не се хабете да изпращате видеоклип на някой четец на новини по телевизионен канал на масмедия, който кряка като папагал, че съществува (такъв вирус, б.ред.). Не се хабете да изпращате линк към изследване със страхотно звучащо заглавие, което, обаче, не сте прочели, защото не го разбирате.

Ще трябва да предоставите действително научно доказателство. Доказателство, че е изолиран, и след това доказателство, че изолираният вирус всъщност причинява COVID-19, като демонстрация на предполагаемата вреда, която причинява. т.е. Изпълнете постулатите на Кох.

След като имате надеждни доказателства, че COVID-19 съществува, свържете се с нас, за да запазите час за среща, за да направите разкритието си.

Реклама

Всички изявления ще бъдат направени чрез обаждане в Zoom, където ще се изисква лично да представите своите доказателства.

Ще трябва да предоставите личните си данни, за да знаем кой сте и да се съгласите записът на разговора да бъде поставен в нашите видеоканали в социалните мрежи, така че да може да бъде оценяван независимо от обществеността. Ако сте предоставили неопровержими доказателства, ние с удоволствие ще ви платим парите.

И ако нямате доказателство, че съществува, запитайте се, защо вярвате в COVID-19?

P.S. Специално съобщение за всеки, който чете тази страница, който вече знае, че COVID-19 е измама. Моля, споделете тази страница с някой от вашите приятели, който все още вярва в вируса както в Дядо Коледа. Помолете ги да съберат доказателства и да се свържат с нас чрез нашите страници в социалните мрежи.

Може да се свържете с основателя на сайта Адам Рот на неговия работен имейл adam@ healthglade.com

Вижте оригиналната статия на Healthglade ТУК:

1 Коментар
  1. […] Всички изявления ще бъдат направени чрез обаждане в Zoom, където ще се изисква лично да представите своите доказателства, пише Народ. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.