Егати държавата, щом Антон Тодоров и Харизанов „разобличават“ американски сенатори в корупция! Скоро на Боко ще му се види тесен светът

0 3 172

“Живеем във виц, в който Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски сенатори в корупция (вярно, че републиканец сам е прокурор). Като едно време класиката на БКП и Живков – ”вие защо биете там чернокожите”. Да ги утеша – след изборите на Борисов и кохорта ще им се види тесен света. Първо на Пеевски, в София, след това и в други градове”. Това написа във фейсбук профила си Илиян Василев, видя Narod.bg.

“По повод на екскурзиите на преторианците на Борисов в дебрите на дипломацията и „личните“ позиции на „хвърчащи“ листа на шефовете от двете партии на Сенатската комисия на външните работи – сред които разбирам са блеснали и Георги Харизанов и Антон Тодоров, та си спомням за вица „по-добре тъп и упорит, отколкото само тъп“. Не искам да ги обиждам, просто констатирам факта, че падането за дузпа се наказва с жълт картон. Симулирането на знания и самочувствие в сфери, които са невежи, също…

Реклама

Не си спомням друг път Сенатската комисия по външните работи (на техния сайт е становището), не си спомням България да е била удостоявана с подобно „внимание“ преди други избори.

Миналия път, когато американският посланик тук отправи, макар и в по-мека форма, подобна критика към властите, на помощ на Борисов се притече руският посланик като обяви американците в „намеса във вътрешните работи“. Сега, недочакали руската подкрепа, в защита на корумпираните и корупцията, липсата на свобода на медиите и провала в съдебната система, напред изприпкаха, в ролята на жив виц, герберци, които показаха вопиюща липса на знания и професионализъм.

Дори се говори, че Сачева нанесла спешна визита по поръчение на Борисов с нареждане(?!) да се свали заявлението на Менендес и Риш от страницата на посолството”, посочва още Илиян Василев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.