МОЛОДЕЦ: Бивш дипломат в Русия продава хотел за 7 млн. в „Слънчев бряг“

2 4 027

Синът на бивш дипломат в Русия продава хотел курорта „Слънчев бряг“ за близо 7 милиона лева! На 15.03.2021г. от 11.00 часа ще се проведе продажба чрез пряко договаряне по реда на чл. 718 от Търговския закон на следната обособена част от имуществото на дружеството „ДЕЧИ СА“ ЕАД/н/, а именно:

„Хотел „ГРАНД ХОТЕЛ ОАЗИС“ категория 4* в к.к. „Слънчев бряг“, включително намиращите се в хотела движими дълготрайни материални активи. Хотелът се намира в сграда на 9 етажа, в която на първите 4 етажа са разположени хотелска част и три ресторанта, а на етажи от пети до седми са разположени 43 апартамента, които също са част от имуществото, което се продава.

Реклама

Стартовата цена при прякото договаряне е 6 645 832 лв.

За участие в прякото договаряне се внася задатък 10% (десет процента) от стартовата цена в размер на 664 583,20лв.

Още през 2012 г. компанията „Дечи-СА“ АД закъса сериозно финансово. Фирмата спря да плаща заплати на работниците си. Ужилените служители затрупаха с жалби в Инспекцията по труда в Бургас. Срещу работодателя – дружеството Дечи-СА АД има вече издадени десетки актове.

Справка на Narod.bg в Търговския регистър показва, че зад „Дечи-СА” стои кипърската фирма „Делтонко Ентерпрайзес Лимитед”, а изпълнителен директор е Андрей Андреев. Андреев е син на бивш дипломат в Русия и се смята за приближен до известния в близкото минало банкер Атанас Тилев.

2 Коментара
  1. ПРЕДВИЖДАНЕ:В момента има около ‘само’ 19,841 хотела по Българско Черноморие.Само на „Слънчака“ вече са повече от 200 хотелопарчета.Предвиждане направено всред 10,000 граждани и 2,500 селяни на възраст между 1 и 101 години,на принципа непринудената изненада и на случайността,от пипалометричната агенция „Гълъб“ ни осветляват ,че веднага след дълго чаканото,но много пищно и тържествено откриване ,което ще се състои на 31,Септември 2021, на сезон „Бългаско Черноморско Туристическо Лято 2021″ , ще започнат да валят все по-спешни и все по-изгодни оферти за продажби на минимум около 190 хотела в акватотията само на “Слънчака“ ,а и на над 12,000 хотела по останалата даденост по цялото черноморие ! Така че който е пестил от закуската си и има някой лев за инвестиции,сега му е момента !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.