КОШМАРЪТ ИДВА! Медици бият аларма: Гответе се, „Арена Армеец” ще стане Covid отделение (хунтата ни бута в пропастта заради изборите)

6 3 292

Здравните работници във фейсбук групата „Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ” предупредиха, че Covid кошмарът идва!

Шайката на Баце отпуши мерките с единствената цел да скочат заразените, което да стане причина за нов локдаун, а оттам и за ниска избирателна активност, каквато единствено устройва ГЕРБ, ако иска да запази властта.

Заради вота хунтата ни бута към пропастта с над 3000 нови заразени!

Ето какво пишат лекарите:

Реклама

Гответе се скоро! Преди година изглеждаше като черен хумор, сега ще бъде реалност! Колкото и нови отделения да разкриват, при такъв бесен ръст на заразени, до седмица Арената ще бъде най-голямото ковид отделение в страната.

Причина за страха на медиците е ненормално високият брой на новите случаи на COVID-19 у нас, които за последното денонощие са 3004.

Близо 18 на сто са положителните проби от направените 16 876 теста. 65 души са загубили битката с опасната зараза. Това показват данните на  Единния информационен портал.

По области, най-много нови случаи на COVID-19 са били регистрирани в София-град (734), следвана от Бургас (428), Пловдив (208), Плевен (141), Варна (136), Стара Загора (121) и Благоевград (106). По общ брой заразени, първа отново e столицата (68 731) пред Пловдив (23 342), Варна (18 260), Бургас (16 114), Благоевград (12 637) и Стара Загора (10

6 Коментара
 1. stoyanov казва

  При 5000 заразени на денонощие ГЕРБ не трябва да участва в изборите, а срещу тях да се образува производство за участие в организирана престъпна група.

 2. Николай казва

  Положението е много сериозно в цяла Европа, не само у нас. Но тук сега няма кой да поеме отговорността. Тиранина Борисов и Сатаната Ангелов само мислят как да се спасят от народното възмездие. Истината е че трябва да се затваря НЕЗАБАВНО! Да се слушат истинските лекари и да се лекува, да се лекува, с общи усилия. Няма време за политиканстване и расъждения.

 3. Vlad_ko казва

  Стига истерии ! Истината е, че шайката с един куршум ще удари два заека – хем се отърва от подкрепа за затруднените сектори на икономиката, хем ще спуснат локдаун точно преди изборите .
  Че вирусът съществува е факт, но също така е факт и че се преиграва в световен мащаб! Мислете с главите си и спрете да се поддавате на внушения!

 4. майната казва

  Цялата здравна система отдавна е овладяна от БОКО. Резултатите ще са такива, каквито ги иска .После, когато минат изборите, колективната „отговорност“ всеки я знае.Бъдете здрави!!!

 5. Николай казва

  ей посерко, я да мълчиш. ще ти дам една истерия, колко народ измира.

 6. Vlad_ko казва

  С посерко се обръщай към сина на майка си!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.