БАЛОНЪТ СЕ СПУКА: „Има такъв народ“ се разпада и в Пловдив

2 10 593

Балонът „Слави Трифонов“ се спука! Неформалният лидер на партията на Дългия „Има такъв народ“ – Тошко Йорданов забърка нов скандал в регионалните структури. След като областните координатори в Северозападна България напуснаха организацията, сега се очаква тотален разпад и в Пловдив.

Причината е, че Йорданов е спуснал на челни места в пловдивските листи хора, които нямат нищо общо с града. Самият той е водач на две листи – в Пловдив и Пловдив – област, на второ и трето място в града са софиянци. Това са шахматистката Антоанета Стефанова и Теодора Пенева.

Реклама

Това е направено без да се вземе под внимание мнението на градската организация на „Има такъв народ“. Цели местни структури от Пловдивска област са абсолютно отвратени от действията на Йорданов и са изразили готовност да напуснат партията месец преди изборите за Народно събрание.

В последната седмица стана ясно, че Йорданов, по нареждане на Слави Трефонов, е забранил на местните лидери да правят каквито и да е публични изявления, включително и в социалните мрежи. От своя страна, лидерите на партията отказват да участват в предизборните дебати.

В петък Слави Трифонов е отказал покана на Бойко Василев за предаването „Панорама“.

2 Коментара
  1. Янка Коева казва

    Този Тошко се оказа най големия провал на ”партията”. То бива, бива нагло държане, но чак до там не съм очаквала от възпитанк на бившата класическа гимназия (сега има сложна абривиатура). Успя да отблъсне вЕрващите в посланията им, та май надеждите им за 2 или 3та ”сила” ще си останят в сънищата.
    Драги съотечественици, май и на тези избори трябва да оставим всякакви надежди, дори и 100% да гласуваме.
    Аз по принцип съм оптимист, но, за съжаление реалноста в наща кочина е тоталното опростачване и стария слоган на Славчовата партия е наистина НЕМА ТАКЪВ НАРОД. Левски го е казал НАРОДЕЕЕ????

  2. Radi казва

    Сбирщайн ми изглежда партията, от куцо пиле домат, кой какво разбира и с какви бръмбари влиза ще се види, но ме съмнява, че нямат никакъв управленски капацитет, че и те не знаят какво правят и че като орел рак и щука ще се разпилеят за 4г, ако дотогава не намерят обща и силна цел, за която да бъдат подкрепени и от повече хора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.