РАЗКРИТИЕ: ГЕРБ реди листите на няколко партии, Марешки е патерица на Баце (шайката държи „конкуренти” с компромати и пари)

0 2 051

Политическата мафия ГЕРБ и лично Бойко Борисов редят изборната листа на няколко малки партии с цел да вкарат свои хора под прикритие в новия парламент.

Разкритието направи устатият адвокат Татяна Дончева в предаването „Лице в лице“.

„Имам конкретна информация за листи, хора и региони, където ГЕРБ са успели да подредят кандидатите на някои от формациите, както и да пуснат на терена няколко формации за отклоняване на вниманието за разсейване на гласове и за вкарване на хора, които са под техен контрол“

Реклама

Дончева увери, че разполага с данни как хунтата побутва свои хора в други партии, които после да пеят в един хор с ГЕРБ.

По думите й, такива контролирани лица даже да не принадлежат на Баце и компания, но шайката ги държи чрез компромати, с пари или други механизми, за да си осигурят пробива.

Марешки е пример за патерица на ГЕРБ, за гласуване по ключови въпроси. Това е начинът на работа на ГЕРБ и докато те са на власт, това ще продължи, ясна бе Татяна Дончева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.