Приятелка на Бойко папка 7 бона в bTV

1 7 213

Биляна Гавазова, известна като една от близките приятелки на Бойко Борисов, стана водеща на сутрешния блок на bTV, където заедно със Златимир Йочев наследиха Антон Хекимян.

С повишението идва и скокът на заплатата. Най-новата клюка от коридорите на bTV е, че прясната водеща на „Тази сутрин“ ще прибира по 7 бона на месец, което със сигурност е повече от доходите й в негледаемото „Чети етикета“.

Твърди се, че Гавазова се уредила с по-високо възнаграждение от екранния си партньор по-малко заради популярността си и повече заради опасно близката си връзка с Баце, независимо че Йочев има по-голям опит като водещ.

Реклама

Биляна преди години бе екранна партньорка на настоящия си директор Антон Хекимян, за когото вече лъсна, че е „на слушалка” при Борисов, който определя кои да гостуват в тв студиото.

Приятелките на Биляна се кълнат, че именно близките им отношения и приятелството извън телевизията спомогнало Антон да избере точно нея измежду стотиците кандидати за високопоставената позиция. И „приятелският“ съвет на Бойко, твърди източник на Narod.bg.

Но заради натоварения график личният живот на Биляна щял да пострада. Гавазова е щастлива майка на сина си Алек, но засега няма да може да сбъдне мечтата си и да му роди братче или сестриче. По решение на Хекимян „Тази сутрин“ вече започва в 6 часа, което означава, че тя трябва да е на линия от ранни зори до късния следобед.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.