ИСКА ВЛАСТ? Слави направи чалгата ВИП, падението има ли дъно?

0 1 711

Слави Трифонов настойчиво иска властта, но каква ще е цената за нас? Журналистът Весела Йосифова разби на пух и прах мераците на Дългия в коментар, припомнящ как именно шоуменът направи чалгата ВИП, с което маргинализира цели поколения българи.

Ето пълния текст без редакторска намеса:

Слави е един от виновниците за маргинализирането и чалгализирането на няколко поколения млади хора след 1989 г. Също като мутрите, той осъзна, че сега му е времето за толериране на простотията и яко я промотираше, подпомаган финансово от новосъздадената българска мафия.

Реклама

Той избута на предна позиция всички сега наричащи се ВИП общество простаци, пияндурници, наркомани, откровени проститутки от двата пола, които днес се имат за каймака на обществото.

Всички останали пишман шоу труженици, имат второстепенна вина. Сега ни предлага да институционализира простащината. Някои си мислят, че няма по-дълбоко дъно от герберите.

О, има! Едните са откровено и по рождение прости, а другите – към това, вече са се научили да парадират за ВИП общество – каймакът на нацията. Хайде сега, съберете ги тези два „елита“ и се опитайте да си представите какво животно ще се облещи срещу нас.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.