ДОСТатъчно! Местан прелива гласове на Христо Иванов, „Да, България” се върза с Ердоган?

0 1 323

Напъните за докопване до властта се изродиха в извратени договорки на уж непримирими врагове, установи Narod.bg.

Христо Иванов и „Да, България”, например, чакат помощ от Турция и нашите изселници, след като бившият правосъден министър на Бойко Борисов си стисна ръцете за общ фронт с подлогата на турския президент Реджеп Тайип Ердоган у нас – Лютви Местан.

Натиреният от ДПС, който за по-драматично изприпка в турското посолство, за да търси закрила незнайно от какъв враг, обяви, че ще подкрепи „Да, България”, защото били борци срещу ДПС, но с помощ от Турция…

„Той изведе на фокуса на общественото внимание инак добре известните корупционни схеми на ДПС, за които специализираните държавни институции са в режим на престъпно бездействие.

Освен това Христо Иванов е първият лидер на системна българска партия, който с екипа си на 26-ти декември 2020 г. посети гроба на Тюркян и отдаде почит на жертвите на т.н. „Възродителен процес”, хвали го лидерът на ДОСТ, подсъдим за убийството на бебе в катастрофа.

Ето ги партньорите на Христо Иванов…

Реклама

Подкрепата за Иванов от Местан-Ердоган съвсем основателно изглежда като субпродукт на задкулисни сделки.

Местан, докато го играеше ибрик на Ахмед Доган като подставен лидер на ДПС, беше сред най-лютите врагове на Христо Иванов.

Преди петилетка в емоционална реч от трибуната на парламента тогавашният тартор на Движението за права и свободи Местан се обърна лично към бившия правосъден министър Христо Иванов, който го слушаше от мястото на министрите.

„Какво реформаторско направихте за година и половина? Едно голямо нищо!”, заяви Местан право в очите на Иванов.

Според проформа депесар №1 истинската компетентност на един правосъден министър проличава в промените на процесуалните закони и в закона за съдебната власт, но Иванов не направил нищо в тази посока по време на управлението си.

Сега обаче изведнъж от некадърник „демократът” се превърна в единствения борец със схемите на ДПС?!

ДОСТатъчно! Нито Христо Иванов, нито ислямофилът Лютви Местан са алтернатива на нещо, просто поредният миманс за отклоняване на внимание.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.