СЦЕНКАТА ПРОПАДНА: Баце си подари сакото на… свой общинар – Янислав (ВИДЕО)

1 2 046

Сценката за щедрия Бойко Борисов, който си подарява сакото на „случаен работник” по време на проверка на магистрала „Хемус”, се срина тотално. „Работникът”, който получи като подарък сакото на Баце, всъщност се оказа общинският съветник от ГЕРБ във варненската община Суворово Янислав Великов.

Пред медиите герберастът потвърди информацията като изклинчи, че работил на мястото на строежа, понеже бил началник на механизацията.

Янислав поизлъга още, че за първи път се виждат с премиера:

„Не, за първи път се виждам с него. Аз тук няма как да знам, защото съм в командировка много време. Отивам си за два-три дни и пак се връщам“, обясни той.

Реклама

В списъка с общински съветници в община Суворово с мандат от 2019 до 2023 г. фигурира човек със същото име – Янислав Ангелов Великов, който е от групата на ГЕРБ. Задочно потвърждение за самоличността на човека има в записи от заседанията на Съвета на Суворово в YouTube канала на общината. Същият човек се вижда и в блога на варненския депутат от ГЕРБ Павел Христов, който през септември 2020 г. публикува снимки от среща с „кметове, общински ръководители и общински съветници от партията в Суворово и Девня“.

Севдата на Баце, която публикува в неговия фейсбук профил, представи мъжа като строителен работник. „След днешното посещение на строящата се магистрала съм и с едно сако по-малко. Янислав си го хареса и аз му го подарих. Това е най-малкото, което работниците заслужават“, пише в анонса към видеото от инспекцията.

Именно Янислав вчера посрещна Борисов на строителния обект. „Всичко работи, затова има много техника“, подвикна той на премиера, който го извика да дойде. „Харесахме се с теб“, каза му веднага Борисов и си направиха снимка. След това министър-председателят поздрави и останалите работници. „Приближете си, приближете си, няма да ви бие охраната, той е мой човек, няма страшно“, продължи да се шегува мъжът, фен на премиера.

1 Коментар
  1. Johnny казва

    Подарил сакото, защото както се вижда вече е отесняло и не му става.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.