Първо в Narod.bg: Фалшива ли е дипломата на Слави Трифонов от Консерваторията?

1 3 135

Фалшива ли е дипломата на чалга политика Слави Трифонов?! Това пита в сигнал до Narod.bg християнското сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“ , откъдето настояват Министерството на образованието да извършат проверка дали е истинска тапията за висше образование на шоумена, издадена от Музикалната академия.

На официалния сайт на политическа партия „Има такъв народ“, както и на сайта на телевизия 7/8 липсва каквато и да е информация относно годината, през която Слави Трифонов е завършил следването си и се е дипломирал успешно в Музикалната академия в София, притесняват се от Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“.

Липсва също така и информация с какъв успех е завършил следването си г-н Трифонов. Именно това налага Инспекторатът на Министерството на образованието и науката да извърши проверка дали е автентична и законно издадена дипломата на телевизионния водещ Слави Трифонов от Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, или въпросният документ е изготвен в нарушение на Правилника за устройството и дейността на Национална музикална академия, заявяват от православното сдружение и напомнят, че преди време се появиха немалко публикации с такива обосновани предположения в редица електронни и печатни медии.

За въпросната проверка в архива на Музикалната академия е редно да бъдат проучени документацията за цялото следване и обстоятелствата около дипломирането на Слави Трифонов в Консерваторията, препоръчват от Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“. Очакваме проверяващите да обяснят на българската общественост и как и на какво основание шоуменът и днешен политик се е сдобил с въпросната диплома за висше образование дълги години, след като е спрял да посещава лекции и упражнения в Музикалната академия, настояват от православната младежка организация.

Реклама

Както е известно, за всички български студенти прекъсването на следването им за повече от десетилетие означава автоматична и пълна загуба на студентски права, а те се възстановяват само и единствено ако лицето се яви отново на приемен изпит в учебното заведение – с цел да бъде зачислено и приравнено към съответния учебен план на новия випуск, отбелязват от християнското сдружение и в тази връзка задават логичния въпрос дали и кога шоуменът Слави Трифонов се е явявал отново на кандидат-студентски изпити за възстановяване на студентските си права в Музикалната академия в София.

Ако проверката установи, че известният тв водещ не е спазил разпоредбите на Закона за висшето образoвание и Правилника за устройството и дейността на Национална музикална академия и е взел диплома от НМА в нарушение на правилата и наредбите, тя незабавно следва да бъде анулирана, а виновните за нейното издаване длъжностни лица – да понесат и съответните административни санкции и наказания, настояват от християнското сдружение.

От „Православна младеж – Св. Петка Търновска“ припомнят също, че според член 308, ал. 1 на Наказателния кодекс на Република България „който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години”.

В заключение от „Православна младеж – Св. Петка Търновска“ изразяват и огромното си огорчение от факта, че години наред сценаристите и продуцентите на шоу предаването на Слави Трифонов извършваха систематична, агресивна и целенасочена гавра с християнските ценности и сриваха авторитета на Българската православна църква с безвкусните и изключително обидни за всички вярващи скечове и „сценки” с участието на измисления образ на отец Нафърфорий.

1 Коментар
  1. Помним как едно време преди 30 години как Славчо чукаше кокошките на село казва

    Славуца, както го/я знаят в гей-средите е пълен въздух отвсякъде – ни образование, ни семейство, ни талант!Едно голямо нищо!
    Гледа да се намърда в политиката та да влачи гювеч!Пееше едно време на уше на всички мутри!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.