Бойко пред изгонени от ДПС: Не можете да познаете Пеевски, 90 кг е станал, в Дубай е!

2 4 238

Бойко Борисов се престраши да похване темата „Делян Пеевски в ДПС“! Баце счупи гипса по време на среща с изгонените от партията на Доган ренегати.

Премиерът от СИК информирал гостите си, че Делян Пеевски е в Дубай, от което следвало да се разбере, че крупният бизнесмен и политик няма да бъда така активен в България, както в последните години.

Не можете да го познаете, станал е 90 кг, подкачал щастливо Борисов.

Това разказва участник в срещата, след която бившият зам.-председател на ДПС и лидер на Национално Движение за права и свободи Гюнер Тахир публикува снимка в профила си във фейсбук, пояснявайки: „Хайде да е на хаир споразумението между Гражданско сдружение „ДЕН“ и ПП „ГЕРБ“ за съвместно участие на парламентарните избори за 45-то НС“.

Реклама

По-късно от ГЕРБ опровергаха, че няма съвместно участие, а само подкрепа от бившите депесари.

Пред 4-мата бивши депесари Бойко Борисов заявил, че в следващото правителството на ГЕРБ ще има 6-7 зам.-министри от средите на мюсюлманите в България, както и на ръководни позиции в различни агенции.

Относно твърдението на Борисов, че Пеевски в момента тежи около 90 килограма, информацията най-вероятно е точна, защото още през лятото на 2020-а в централата на ДПС се заговори за режима на депутата, който давал забележителни резултати.

Припомняме, че изгонените от ДПС преговаряха повече от месец с „Демократична България“, настоявайки да бъдат включени на избираеми места в листите на коалицията. Съпредседателят Христо Иванов им отказа, залагайки на етнически турци, посочени от Лютви Местан. Тогава Гюнер Тахир, бившият министър на ДПС Мехмед Дикме и другите потърсиха среща с лидера на ГЕРБ.

24rodopi.com

2 Коментара
  1. Porno шпакловки казва

    А пък Мунчо Грипенов кви шпакли прай!Направо не е истина!Как само скимтяха и охкаха ония двете ромски курвета от порно видеото дето наш Мунчо ги шпакловаше…Майко мила!

  2. Льотчил казва

    Ане добре облизваше катерицата, ама и аз да бях и аз щях да я лижа до кръв

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.