БАРОВЕЦ: Бойко свикнал да пие 21-годишно уиски Chivas Regal покрай мутрите в СИК (бутилката струва 300 лв.)

1 8 839

Бойко Борисов се научил да пие 21-годишното уиски Chivas Regal покрай мутрите в СИК, където играел ролята на момче за всичко, научи Narod.bg.

Не е тайна, че Баце си пада по баровското питие, чиято цена на дребно е между 270 и 300 лева. Премиерът понякога си позволява дори 38-годишната серия на Chivas Regal, която по морските барове струва колосалните 6500 лева.

Реклама

Уискито на Бойко Борисов е Chivas Regal Royal Salute 21 YO”.

Тази марка се разпознава на снимките от спалнята му, които са правени през август, септември и декември 2017 г. и януари и февруари 2019 г. На всяка снимка до нощното шкафче неизменно присъства бутилка от това уиски.

Марката беше любима на Иван Славков, който я направи популярна в България още по соца. Славков е бил акционер в застрахователна компания СИК и хората от тази групировка несъмнено са били повлияни от стила му. Даже като знак за успех са минали на 21-годишно.

В горното чекмедже на една от снимките се виждат четири златни кюлчета, едното от които е 1 кг или 50 унции (1,417 кг).

Експертиза на снимките, поръчана от „Биволъ“ и „Е-вестник“, показа че няма монтажи и употреба на фотошоп. Увеличенията на бутилката също показват автентичността на снимките.

Познавачите пият малцови уискита, а това е делукс блендед уиски, което е за по-широк кръг пиячи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.