РЕЗИЛ в Narod.bg: Натали Т. сроди ББ, Бареков и неколцина тв оператори – всичките се въргалят с блондинката

1 7 086

Натали Т. сроди ББ, Бареков и неколцина тв оператори!

Палавницата се въргаля с всички тях и така ги направи баджанаци, гласи пореден сигнал до Narod.bg за похожденията на палавата блондинка.

Ето какво пише нашият читател:

Лятото на 2013 г. Бареков решава да избра синоптичка с конкурс. Води харем от 10 девойки, предимно, за да обслужват нагона му на морето под наслов „Слънчева синоптичка”.

Действието се развива в затворен комплекс на морето. Още на първата вечер едната кандидат-синоптичка се „оправи” с оператора Марто.

Реклама

Коя е синоптичката – тук е интересното Наталиииии Т., дами и господа. Сега идва по-интересното – комплексът, в който е отседнала свитата на Бареков, е собственост на близък до ББ човек.

Това стига до ушите на ББ, който не пропуска да се изгаври с Барека с телефонно обаждане: „Водиш си ку*ви на морето да ти ги е**т операторите”.

Спукан от подигравки, Барека тогава раздели девойките и операторите в различни хотели, бил бесен.

10 години по-късно Барека се подиграва на Борисов –„еВеш оная ку*ва, която всички я минаха”. Вече позахабена, но с по-скъпи дрехи.

Барека знае какво прави Натали Т. по колите и тоалетните в телевизията. Дали няма и некое записче, а?!

Бъзикат ББ, че може да се забъркат една коалиция със Слави, да си споделят Натали, нека включат и БСП, че тя им е фенка, неведнъж ходила на Бузлуджа”, завършва скандалните разкрития читателят на Narod.bg.

1 Коментар
  1. […] РЕЗИЛ в Narod.bg: Натали Т. сроди ББ, Бареков и неколцина тв … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.