Сигнал за затвора: Корнелия Нинова лапа по 300 бона на месец от шайката ГЕРБ и ДПС?

5 8 839

Корнелия Нинова, която все по-често е наричана „Бойко Борисов в пола”, оказа се, заслужава прякора си. Лидерът на БСП прибира 300 000 лева всеки месец, по 10 бона на ден, за да играе „правилно” ролята си на опозиция на ГЕРБ, твърди в мейл до Narod.bg източник от „Позитано” 20.

„Корнелия отдавна има договорка с Баце. Двамата се плюят пред тв камерите, но иначе са в прекрасни политически и финансови отношения. В централата на БСП се шушука, че Бойко и кръгове от ДПС са развързали кесията и всеки месец дават по 300 бона на Корнелия, за да продължава с ролята си на враг на статуквото”, пише в сигнала до Narod.bg.

Изявени имена от левицата също дадоха нишан, че Нинова и Борисов са в един отбор. Първо тъпана би евродепутатът Елена Йончева, която в прав текст призна, че лидерът на БСП е сключила тайни договорки с водача на хунтата.

Реклама

„Липсата на подкрепа от БСП за кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат доказва, че Корнелия Нинова има договорка с премиера Бойко Борисов”, не замълча пред bTV Елена Йончева.

По думите ѝ именно държавният глава е единствената реална опозиция на „корупционното правителство на Борисов”. „Нинова има договорка с Бойко Борисов и това вече е доказано. Радев представлява голяма опасност за това правителство, защото един служебен кабинет ще направи пълна ревизия на всички корупционни схеми”, добави евродепутатът.

Ако си припомним, че партията на Ахмед Доган също скочи срещу президента и официално обяви, че е против втори мандат на Румен Радев, не е нужно много ум, за да прозрем зад общите действия на Нинова, Борисов и Доган единен фронт, чиято цел е нищо у нас да не се промени и след изборите на 4 април, ясен е източникът на Narod.bg.

ГЕРБ и ДПС не дават колосалната „заплата под масата” от 300 000 лева случайно – всеки лев, откраднат от шайката с порочните обществени поръчки, е оправдан – с помощта на Корнелия Нинова престъпната власт цели да се опази непокътната, така че грабежите да продължат още 4 години, завършва информаторът на Narod.bg.

5 Коментара
  1. Емил Стнаоев казва

    Това е чиста Лъжа. Чудя се защо ли се поместват подобни „новини“ ? Особенно информация от Елена !! – или Станишев .

  2. […] ролята си на опозиция на ГЕРБ, твърди в мейл до Narod.bg източник от „Позитано” […]

  3. […] Сигнал за затвора: Корнелия Нинова лапа по 300 бона на ме… […]

  4. […] Сигнал за затвора: Корнелия Нинова лапа по 300 бона на ме… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.