Бивш партньор на Баце издаде заверата: ГЕРБ дава 70 000 гласа на ВМРО, Бойко плаща по 300 лева на глас в ромските махали

0 3 566

„ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева… Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност“. С това разкритие лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров и бивш „верен” партньор на хунтата осветли заверата на Бойко Борисов и Красимир Каракачанов.

Според белокосия националист новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО.

Според него ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза от 4% като резултат от изборите.

Реклама

„В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално. В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора… Попречи ми черната пропаганда аз да бъда на власт“, допълни той пред БНР.

Сидеров призна: „Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю… От млади години съм бунтар. Ще се боря за това, за което съм се борил винаги – справедливост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.