Слави, трубадурът на мутрите, ще ни учи как да се борим с…мутрите (АНАЛИЗ)

1 4 609

Този филм вече сме го гледали. Много пъти. Преживяхме Волен Сидеров, Бареков, „Царя“. Сега идва Слави Трифонов. С телевизия от под 2000 абонати.

Със сценаристи, които му пишат мъдрите мисли в социалните мрежи и с автобус горили, които го пазят.

Човек се пита дали „новият месия“ мисли изобщо с главата си ? Трубадурът на мутрите ще ни учи как да се борим с мутрите и мафията.

Вижте анализа на Тодор Александров за Breaking.bg по темата:

Дни преди началото на предизборната кампания различните социологически проучвания дават на партията на Слави Трифонов второ или трето място. Мнозина се питат в социалните мрежи това нормално ли е? И как е възможно? Ами, явно е възможно. Партия на трубадура на чалгата да е на второ място.

Реклама

Партия, която няма никаква програма, никой не е виждал лидера и на живо, да е водеща политическа сила в следващия парламент? Ами да, явно е възможно. Сценаристите на задкулисието явно ни предлагат поредния „телевизионен субект“ за партийна употреба.

Този филм вече сме го гледали. Много пъти. Преживяхме Волен Сидеров, Бареков, „Царя“. Сега идва Слави Трифонов. С телевизия от под 2000 абоната. Със сценаристи, които му пишат мъдрите мисли в социалните мрежи и с автобус горили, които го пазят. Човек се пита дали „новият месия“ мисли изобщо с главата си ? Трубадурът на мутрите ще ни учи как да се борим с мутрите и мафията.

За съжаление на сценаристите някои от участниците в партията на Чалгаря напуснаха и разкриха част от тайните на великата партия „Има такъв народ“. Кой как кадрува, оказа се, че това е сестрата на Трифонов, какви велики личности се готвят да стават депутати.

Неофициално се твърди, че листите на Слави ще са пълни с фолкаджийки и силиконки. Ами, съвсем нормално е. След като лидерът на „Има такъв народ“ е такъв, такива ще са му и депутатите. Българинът е доказал, че на избори настъпва една и съща мотика няколко пъти. Всеки път се оплаква и пак прави същото. Така, че не се съмнявайте.

Ще имате удоволствието да гледате фолкаджийте на парламентарните банки. Няма страшно и това ще мине. Преживяхме какво ли не. И Слави Трифонов ще преживеем. То Румен Гечев, министъра на Виденов, който фалира България, четири години раздава морал от парламентарната трибуна. Вместо да търка нара в затвора. И пак ще раздава. Ще гледаме, вече не само по ТВ 7/8, спящите красавици (сценаристите) на Слави как дремят по парламентарните банки.

Няма да е за първи път. Но за съжаление няма да е и за последен. В търсене на поредният „месия“ ще вкарваме в парламента още такива екземпляри. Дано поне по време на кампанията, между два фолк концерта, чуем програмата за управление на Слави Трифонов. И видим бъдещите му депутати. Че и ако и те са като лидера си, скрит зад мутри, ще ги объркаме с някои други. Да не казвам какви. Щом сме се докарали до тук.

Той и „Царят“ се запознаваше с депутатите си след изборите. Сигурно и Слави ще направи така на таен кастинг. Да се смееш ли, да плачеш. Да видим кой накрая ще плаче.

1 Коментар
  1. йоран казва

    добре сказано! Слави трубадурът на мутрите, може би е по точното e слагача на мутрите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.