РАЗКРИТИЕ на Narod.bg: Листата на Слави пълна с „калинки” (Мрачните му комедианти ни пробутват плагиати като Паунита Петрова)

3 9 123

Листата на чалгаджията Слави Трифонов е пълна с „калинки” – мрачните му комедианти ни предлагат да гласуваме за откровени крадци на интелектуална собственост, които са плагиатствали дисертациите си в борбата за диплома.

Това разкритие направи журналистът и правозащитник Юлияна Методиева, видя Narod.bg, ето пълния текст:

Номинираните депутати в листите на „Има такъв народ” са като скапаните продукти на сергия по пътищата. Отгоре наредени умити, лъснати круши и домати, отдолу е търговска тайна какво има. Човек си напазарува и доволен вади торбата по-късно.  Какво да види? На два домата четири са скапани. На три круши  – седем вече са завъдили червеи!

Слави Трифонов представи вчера екипа си. Този такъв, онзи онакъв. В „сектор правосъдие“например е инсталирана Паунита Петрова. 

Табелката с цената й съобщава гордо, че тя е доктор по международно публично право, магистър по икономика на отбраната и сигурността, правен асистент в Софийския университет в Юридическия факултет и адвокат в Софийската адвокатска колегия. Само като си помисли човек, ами с такава визитка със сигурност ще стане министър на правосъдието! Стига само Слави да вземе властта!

Реклама

Не е ясно кой е пробутал на мрачните комедианти от 7/8 тази Паунита Петрова. Хората не си дават много зор да проучат кой кой е и защо иска да влезе в политиката. Когато някой кандидатства да стане народен избранник, такова проучване направо е задължително. Иначе ставаш за смях на кокошките.

Паунита Петрова има досие на плагиат. Свидетел съм как преди  осем – девет години дойде разплакана в офиса. 

Бяхме я заловили,че в дисертацията си е взела цели пасажи от уникална книга за изтезанията. Писахме до шефката й Велина Тодорова, че тази крадла на чуждо знание се опитва да се сдобие на чужд гръб с научна степен. Случаят се разду. Излезе и дописка в един тиражен вестник. Образът на Паунита беше представен в ярко изобличителни цветове. Как съвсем невинно си чела в интернет някакви текстове, а после се вдъхновила да става учен по този въпрос. 

И понеже нямала много ум в главата си, „интегрирала“ с популярния метод copy-paste десетките авторски странички в дисертацията си! Нещо повече. Преживявала се вече като експерт и публикувала статия по въпроса за сп. Затворно дело със същите обемни цитати от непринадлежащо й знание и чужд труд. Отново ги подписвала като свои. Веднъж като тръгнеш да крадеш, може да ти стане навик за цял живот.

А защо плака Паунита в офиса е друг въпрос. Още по-друг е защо ВАК ѝ присъди въпреки всичко научна степен. А три пъти по- друг е въпросът  защо Слави Трифонов включи крадла в списъка си от депутати.

3 Коментара
 1. Крум казва

  Това са пълни измишльотини! Срам за авторката Методиева! Явно въпреки преклонната си възраст е обзета от лична злоба! Къде са фактите?!

 2. Сашо казва

  Пак световно-неизвестни ЮПИТА-Те досега с какво са допринесли за България или ще се нахаплярят като Милен Велчев, Николай Василев и ПЕЙ СЪРЦЕ-А КОЛКО ДЕПУТАТИ ЩЕ ИМА Слави, че така се е наежил-с този няма да разговаря, с онзи няма да разговаря ами таран Слави като си публична личност си длъжен да говориш със всички или пак по български-да си пълним сметките на 3 месеца от актуализация на заплатите,да си ползваме държавният ресурс, да ни охраняват, защото сме ВЕЛИКИ, а народа да чака 4 години да дойде някога някъде нов месия-Ами слезте от ДЖИПОВЕТЕ, както са английските депутати,отидете при хората от врата на врата, а не да дърдорим вечер колко сме състрадателни-

 3. Слави казва

  Не познавам г-жа Петрова, не познавам и авторката Юлияна Методиева. На първо четене виждам едно кално цапане. Както Крум пита , къде са фактите. Не медийните жълтини от дописките. Официалното становище на ВАК какво се казва там. По същия метод аз бих могъл да кажа каквото си пожелая за авторката като говоря в единствено число и като пряк свидетел.
  И позовавайки се на изказване на г-жа Методиева
  „…всеки от нас, независимо от това дали е българин, турчин или ром, има право на мнение. “
  Ето и моето : г-жо Методиева факта че вие сте свързана с Българския хелзинкски комитет, и други подобни НПО които са паразитни организации трябва да бъдат заличени а членовете им да бъда замеряни с камъни на селския мегдан

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.