Д-р Коце изкушен: Владо Карамазов отпра задница и половина

1 5 529

Д-р Коце е изкушен от новата визия на своя любимец – актьора Владимир Алекасандров, който настоява да бъде наричан с достоевската фамилия Карамазов.

Пандемията и липсата на ангажименти в сериали и предавания се отразяват фатално на фигурата на нежния артист, установиха папараците на „Уикенд”.

Доскоро звездата на теленовелите „Дяволското гърло” и „Откраднат живот” минаваше за представителен и фин мъж, а сега се е ошишкал и от някогашните му мускули няма и следа. Тялото му се е разплуло, а като прибавим побелелите му коси и провисналите цици, той съвсем е замязал на чичка.

Реклама

Припомняме, че в най-добра форма актьорът беше, когато водеше „Сървайвър”. Тогава изглеждаше перфектно, човек можеше да го сбърка с професионален спортист. 

Онзи ден наедрелият Карамазов отиде на зъболекар в столичния ж.к. „Дианабад”. 41-годишният артист паркира джипа си в една от уличките в квартала, а после с мъка се изтътрузи от купето заради наднорменото си тегло. Стъпил на шосейната настинка, Владо заобиколи беемвето и отвори задната му дясна врата.

Оттам измъкна черното си зимно яке и го нахлузи на гърба си. В същия миг огромният му задник влезе с цялата си мощ в обективите на фоторепортерите ни, които буквално загубиха ума и дума.

Метнал раница на лявото си рамо, напълнелият като жена Карамазов хукна, доколкото му позволяваха силите и килограмите, към близката стоматологична клиника. Тромавият актьор вече закъсняваше с няколко минути за часа си при зъболекаря.

1 Коментар
  1. Хайван и Хандрей казва

    Много е ‘божественярски’ с тия дебели баджаци ,мяза на мазен обезкосмен евнух.
    Май и някакви гадни ‘фънгас’ (гъбички) са нагънали ноктите на краката му,което много допринася на сексапилността.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.