Тази жена ще прави изборите? Марияна Николова отговаря и за пенсионерите, 112 хиляди починаха през 2020-а

0 3 084

Любовницата на Валери Симеонов ще прави изборите на 4 април! Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма Марияна Николова, вкарана на върха на управлението заради интимните си обвързаности с бившия вицепремиер и лидер на НФСБ, е определена от Бойко Борисов да осигури магариите, с които хунтата да спечели още 4 години кражби и разпродажби.

Валерко на плаж с русата фурия Марияна

В този дух е постът на журналиста Димитър Байрактаров, който бе депутат от НФСБ и е наясно с задкулисните игри.

Реклама

Ето какво написа бившият народен представител и тв водещ:

Тази госпожа щяла да координира провеждането на изборите! Жената е кадърна! От нищото стигна до високите върхове на властта! Помислете! Тя отговаря за демографията и само през 2020 година умряха повече от 112 хиляди пенсионери!

Тя вече е министър на туризма и този отрасъл е пред изчезване! Тя отговаря и за киберсигурността и хакерите останаха без работа, просто всичко, което им трябва, е хакнато! Най-вече личните ни данни, така нужни по време на избори!

Ооо, ама тя вече отговаря и за изборите! Бъдете сигурни, че ще са честни и не се чудете защо една агенция даде трети резултат на Валерката и Марешки? Бъдете здрави!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.