СКАНДАЛ с чалгаджията: Сестрата на Слави коли и беси в „Има такъв народ”

2 9 720

Скандални разкрития за задкулисието и механизмите в партията на чалгаджията Слави Трифонов направи плевенчанинът Иван Иванов в писмо до медиите. С него той съобщава защо напуска „Има такъв народ“, след като е бил сред учредителите на формацията. От обясненията му става ясно, че в партията на татуирания водещ се вихрят най низките страсти, а прословутата за родните ширини шуробаджанащина е на почит, като сестрата на Дългия била един от ключовите фактори.

Ето и част от писмото до медиите на вече бившия шеф в партията на Слави Трифонов, който е бил координатор в Плевен:

“Защо напуснах ПП ,,ИМА ТАКЪВ НАРОД“ или как обещаната ,,ПРОМЯНА“ се превърна в поредната ПОДМЯНА

Уважаеми г-н Трифонов,

Казвам се Иван М. Иванов и съм част от онези 60 човека, които създадоха инициативните комитети на нерегистрираната партия „Няма такава държава“ и на вече регистрираната „Има Такъв Народ“.

От ноември 2015 г. се включих, като доброволец в набирането на подписи за референдума иницииран от Слави Трифонов, защото смятах и още смятам, че гражданите на България трябва да имат по-голямо влияние в управлението на държавата ни. С времето се превърнах в неформален лидер на доброволците в Плевенска област. Бях поканен да бъда част от инициативните комитети и бях вписан в сайта на първата партия, като областен соординатор за област Плевен.

През всичките тези почти 5 години до средата на юли 2020 г. вярвах, че новата партия ще бъде различна, че членовете в нея ще имат думата, че няма да се спускат непознати за членската маса личности, както и че тази партия ще защитава предложените в референдума точки за мажоритарност и за повече участие на гражданите в управлението на държавата и на партията.

Уви! Оказа се, че веднага след официалната регистрацията на пп итн станах излишен и недостоен да бъда областен координатор, като мотивите, които Виктория Василева ми заяви бяха:

 1. Родителите ми не били от „СОЙ“, а на новия координатор били изтъкнати юрист и лекар?
 2. Имало брожения срещу мен, но не от членовете и доброволците в партията, а от ,разни други“ хора, включително и от вашата сестра, която съм виждал един път в живота си и която също, като всички новопостъпили в партията след моето отстраняване НЕ Е допринесла с нищо за реализацията на референдума в Плевен?

След това бях учтиво помолен от Василева, цитирам: Да дам крачка назад, за да направя после две напред?

След като отказах да послушам този съвета и заявих, че напускам партията, за да не преча на новия координатор, чух и „напълно заслужените думи“ от Василева, как ми липсват чест и достойнство, а в последствие и няколко намека, че ще ми изкарала кирливите ризи на показ!

Уважаеми г-н Трифонов, пиша това писмо, не за да навредя на партията или на вашия имидж, а за да ви обърна внимание за някои неща, които съм сигурен, че не знаете, нито пък повечето хора в партията ви.

Реклама

Ще започна с това, което се случва в последните 4-5 месеца в оглавяваната от вас партия в родният ви Плевен:

 1. Бях сменен от вашата дясна ръка, Виктория Василева, а на мое място бе спуснат Радостин Василев, което нямаше да е голяма драма, ако той беше поне някаква част от плевенската организация в последните 5 години или поне беше човек, който живее в Плевен? Уви! Този човек, както и 100% от хората, които той привлече в структурите на партията НЕ СА СИ МРЪДНАЛИ ПРЪСТА, нито за референдума, нито за партията в нито един момент до нейната регистрация.

Най-нелогичното в цялата тази картинка е, че самият областен координатор не живее в Плевен от над 15 години, което пък е в пълно противоречие с обещанията ви за мажоритарност? Същият този Василев, който вече се е обявил навсякъде за новия министър на спорта с типичната за него „скромност“ се хвали из целият град, че с лични средства е наел и обзавел партийния офис. И в това нямаше да има нищо лошо, ако не бяха уверенията на хората около вас, че партията ще се издържа от членски внос и няма да зависи от поредните новозабогатели тарикати, които дават с ясната цел, че после ще взимат!

Всъщност, няма ли нещо по-логично за плевенчани от това да имат областен координатор, който живее в София и си идва в Плевен през уикенда, за да се среща с хората и да води партията към просперитет?

 • Партията ви в Плевен е превзета от най-големите нагаждачи, продажници, гъзолизци, интриганти и двуличници в града, а най-наглите от тях са в най близкото обкръжение на вашия нов областен координатор и вече са си разпределили държавни постове в града! Бивши общински съветници, дилъри на гласове преминали и изгонени от различни политически партии, намериха своя пристан под крилото на новия областен координатор.
 • Голяма част от истинските доброволци, които дадоха всичко от себе си, за референдума и за партията напуснаха, защото също, като мен са омерзени и разочаровани от всичко, което се случи след появата на новото ръководство.
 • 90% от общинските координатори, които бях подал аз и, които положиха много труд за каузата, бяха сменени, а на тяхно място поставени отново стари политически лица, минали през други партии. Хубаво е да сте наясно, че трима от тях са тясно свързани с ДПС. Двама са бивши общински съветници и зам.-кметове с обществено доверие близко до нула, а съпруга и сина на координаторката ви за община Червен Бряг бяха в обща листа на местните избори преди 6 месеца с новия областен координатор на ДПС за област Плевен, като дори синът беше кандидат за общински кмет от същата листа! Там обвързаността толкова силна и видима, че дори и слепите хора в общината я виждат.
 • Поинтересувайте се кои хора са НАЗНАЧЕНИ (a не избрани от членовете) за общински координатор на община Плевен и за общински секретар на същата и може би ще разберете какво очаква партията ви в бъдеще
 • От години вие говорите за ,Свобода на словото“ във вашата телевизия, а в същото време в Плевенската фейсбук страница на партията се упражнява тотална цензура и се трият всички коментари, които не са положителни, а хората които си позволят да имат по-различно мнение са анатемосвани, като врагове и провокатори!
 • Доказателства за всички мои думи ви бяха изпратени на 24.02.2021 г. до офиса на 7/8 Тв.

На случващото се в Плевен е капка в морето на базата на това, че партията ви е пробита на национално ниво и то със съдействието на най близките ви хора в нея!

Още от преди създаването на партията ви, в нея се зараждаше фигурата на СИВ КАРДИНАЛ , който с времето вече е по-силен от всякога и тихичко очаква да разгърне потенциала си след изборите. Този хитър човечец се казва Момчил Иванов (областен координатор на Велико Търново) и се ползва с протекциите на Виктория Василева и Тошко Йорданов В последните няколко месеца, той успешно инфилтрира десетки негови протежета в няколко областни и общински ръководства, както и в почти всички експертни групи с ясната идея, че те ще са с големи шансове да бъдат на по предните и избираеми места в бъдещите листи на партията!

Същият този  Иванов се опита да вкара и по времето когато аз бях областен координатор за Плевен няколко гнили ябълки, но аз не ги допуснах, както не допуснах и нито един политически нагаждач да стане част от партията.

Наясно съм, че няма как да познавате всички хора по места, но наистина ви моля да направите ревизия на повечето новодошли в партията и експертните групи и да осъзнаете, че всички бъдещи депутати от ПП итн, които влязат в парламента, ще бъдат избрани, само заради вас, което значи, че вие ще сте гаранта за тях. Обърнете внимание и на един от софийските си координатори, защото е толкова жалко такива хора да ви отговарят за София, че е направо тъжно.

Уважаеми гласоподаватели, вие които решавате какво да е бъдещето на нашата красива България, апелирам към всички вас, да не гласувате за по малкото зло (защото то никога не се оказва такова). Да се интересувате какви са хората, които представляват една или друга партия и ако наистина намирате морал в тях, то ги подкрепете, но няма ли го, то просто не гласувайте!“

С уважение,

Иван Иванов

2 Коментара
 1. Иван Тодоров Иванов казва

  Вероятно заявените критерии в публичното пространство са доста различни при сглобяване на екипите по места, защото в листата във Велико Търново попада и Камелия Джанабетска.
  Бог да бази България!

 2. Димчо казва

  Има спортисти, които заслужават уважение за това, което са постигнали в съответния спорт, ноооо да предлагат спортистка за премиер е просто гавра с държавата и народа. На всички е пределно ясно как спортистите си вземат дипломите за някакво образование… Нека да обърна внимание на качествата с които я представят от чалгаджииската партия на Слави Т. За нея се подчерта че говори 5 езика, което го изкарват за голямо постижение на спортия й ум. Но отново има едно дълго НОООООО, защото не казват че владее 5 езика, а ги говори. Да припомням ли че всяка българска циганка проститутка, която „вършее“ из Европейските страни също говори няколко езика и при това прекрасно е запозната със тамошните социални и други закони… Освен това, как да вярваме в избора на „дългия“, като същия е завършил музикално образование, издал е много дискове с песни а все още не се е научил да пее. Да, Слави Трифонов живее с много заблуди и се опитва да заблуди и нас. Неговото чалгаджииско чекнене на устата успя да заблуди много от нашите сънародници в чужбина, които се измъчват малко или много от носталгия, но хората видяха нескопосаното държание в парламента на неговия Тошко и другите от екипа и ще прогледнат за следващите избори. Цялото тяхно циркаджииско държание ми прилича каприза на малко дете, което в сладкарницата плаче и крещи “ искааааам“, но незнае какво иска…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.