Безсрамница! Деси Атанасова вее чанта за 700 лв., а безработните заради ГЕРБ пълнят Бюрата по труда

1 5 919

Безсрамницата Десислава Атанасова от ПКП-тима на Бойко Борисов вее чанта Furla за 700 лева от скъпарската марка Furla, докато под кубинката на некадърниците в ГЕРБ безработните се множат. Бившият здравен министър от Дулово показа свръх наглост, като се появила с бутиковия аксесоар пред паметника на Васил Левски в центъра София, за да му „отдаде почит”.

Заедно с нея в центъра на резила попаднаха автентичната ПКП Цвета Караянчева, Даниела Дариткова, Александър Ненков и Красимир Ципов.

Коконата от ГЕРБ стана обект на хули в социалните мрежи, след като преметна чантата за 350 евро върху марково палто в цвят бордо за хилядарка.

Реклама

Оказа се, че дуловската манекенка била редовен клиент на италианската Furla и неведнъж се появявала в Народното събрание с шедьоври от последната колекция на модната марка.

Заедно с половинката си Красимир герберастката се оказа една от най-богатите от Русенския регион – притежава апартаменти в Русе и София, вила в Щръклево и 10 дка трайни насаждения с 9 дка ниви в село Мечка. Двамата имат 3 автомобила фолксваген и един мерцедес.

Десислава Атанасова разполага с близо 50 000 лв. налични и около 5000 лв. банков депозит. Съпругът й, който е стопроцентов собственик на две фирми, е обявил, че разполага с депозити малко над 150 хиляди лева, а 19-годиният им син Владислав е депозирал 1200 евро.

Имуществото им по декларирани цени на покупка на имоти и автомобили плюс пари възлиза на повече от 300 хиляди лева. Семейството не е декларирало задължения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.