Натали в bTV: ББ ме запозна с приятелите си, гледахме мачове във вила „Секвоя” (блондинката минала и през Венелин Петков)

0 6 868

„Натали Т. вече дори не се и опитва да прикрие връзката си с ББ. Тази сутрин в нюзрума на bTV блондинката се похвали пред всички: „Снощи бях при ББ, идвам от „Секвоя” (правителствената вила, б.ред.).

Гледахме „Шампионската лига” с приятелите му. ББ ме запозна с всичките си авери, те много ме харесват”. Това гласи поредният сигнал до Narod.bg за патилата на палавата Натали, която вече половин година има връзка с БиБи кинг.

„Направо обожават смеха ми, аз съм сърцето на компанията”, фука се пред приятели и познати немирната блондинка.

Същевременно обаче Натали разпитва в гримьорната за клюки около Биляна Гавазова, за която отдавна се знае, че топли леглото на БиБи кинг.

Реклама

Наталка се вълнувала дали Биляна все още наминава през вече известната по цял свят спалня на ББ.

Височайшият й любовник настоял да не се тормози с такива питания, защото няма да спре да й дава тлъсти пачки, каквото и да се случи.

За да подкрепи думите си, БиБи кинг я уверил, че новият шеф Антон Х. му бил „под чехъла” и колкото и нисък да бил рейтингът на предаването COOLt, щял да плати за някоя друга статия, която да излъска имиджа й.

Същевременно обаче в телевизията се говори, че ББ изобщо не подозирал за друга пикантерия от миналото на Натали – че блондинката минала през килимчето и диванчето в офиса на бившия вече шеф на новините в bTV Венелин Петков. БиБи, имаш си баджанак!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.