ЗАРАДИ ЛИСТИТЕ: Бойко във война с Томислав месец преди вота

1 2 972

Вицепремиерът Томислав Дончев е във война с премиера Бойко Борисов след люти скандали заради листите, научи Narod.bg. Габровецът останал крайно недоволен от нови любимци на Баце, които изтиквали негови кадри от челните избираеми места за предстоящите на 4 април парламентарни избори.

Вицепремиерът се дразнел, че Бойко все по-често предпочитал компанията на здравния министър Костадин Ангелов, който си плетял своя кошница и всячески опитвал да представи свои любимци като алтернатива на досегашните изтъркани вече лица на ГЕРБ.

Реклама

Философът от Габрово, който бе дясната ръка и фаворит на Бойко Борисов, както и челник в организацията на изборите, отново се чувства изместен от политическия пиедестал. Този път душманинът му е д-р Коце, пише и Lupa.bg.

Покрай актуалния си ресор в епидемията бившият шеф на Александровска в момента е най-търсеният човек в кабинета. За капак здравният началник се оказа и предпочитан за водач на листи – спрягат го и за Варна, и за Велико Търново, и то без да е партиен член, докато Дончев вероятно ще оглави битката за далеч по-невзрачното Габрово.

Всичко това, заедно с отнемането на диригентството на изборите от другия вице – Мариана Николова, разярило Дончев, който вече не играе ролята на ментор в този ресор.

1 Коментар
  1. ivosav казва

    Елементарната тактика на елементарния началник / в случая Б.Б./ – разделяй и владей. Дончев , не си ли го разбрал – колкото си по-близо до началника , толкова повече той знае слабите ти страни и ставаш по-лесен за отстраняване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.