Георги Марков плаче: На Бойко няма да му стигнат гласовете за правителство

2 2 751

Върлият бойковист Георги Марков с мъка призна, че на Баце няма да му стигнат гласовете, за да състави поредното правителство на мафията.

В свой пост бившият конституционен съдия, сега част от шайката на герберастите, описа какво би станало след 4 април и колко ще е страшно за някои, че Бойко няма да е премиер.

Бойко ми телефонира. Каза, че има нужда да съм в листите на ГЕРБ. Приятел /от 25 г./ в нужда се познава, затова се съгласих. Искам да помогна на Бойко да стане ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН С ПЕТ ПОРЕДНИ ПОБЕДИ, ЕДНА ПОВЕЧЕ ОТ МЕРКЕЛ И ОРБАН.

Ето целия пост на гербераста:

Приятели,

Тези избори не са шега, че са по време на война. Вече прогнозирах, че Бойко с джипката – СИМВОЛ НА НАПРАВЕНОТО, ще бъде победител. За 5-ти пореден път ще бие БСП, според мен с 5%.

Обещах ви в „Прогнозите на Георги Марков“ да кажа какво правителство ни чака:

Според мен, ще се играе 2013 г. – победените ще направят правителство. Това го гледахме още 1992 г., когато се роди кабинетът Беров, създал паралелната държава и управление на мафията. През 2013 г. при Орешарски ни спряха еврофондовете, та трябваше пак да избираме Бойко да ни оправя.

Като победител Бойко ще е мандатоносител, но няма да му стигнат гласовете да направи правителство, освен ако не ни дойде акълът и гласуваме масово за него.

Топката ще отиде във втората парламентарна група – тази на БСП. Но и Нинова ще бъде бламирана – още сутринта след изборите червените ще имат пленум, за да я сменят.

Така „конституционната рулетка” ще спре на трета парламентарна група, която да състави правителство, определена от Радев. Според мен, това ще е формацията на Сорос – ДеБъ, тъй като ДПС вече показа червен картон на президента и този път няма да ги огрее.

Реклама

Според мен, ДеБъ ще се опита да направи правителство на победените и да смени Бойко със следните четири „политически звезди”:

– МАНГЪРОВ – След като нямаше Велико народно въстание и Велико народно събрание ще има Велико народно лечение.

Мангърът, както обеща лятото, ще ни излекува от коронавируса с аспирин и чай. ВМЕСТО ВАКСИНИ – АСПИРИНИ. Ще настане мор, от който не може да ни спаси и Институтът „Пастьор”.

– БАБИКЯН. Според ДеБъ, Бабикян е най-подходящо да иде при Ердоган, нали е въстаник. Белким Султанът му каже „скъпи приятелю”, както на Бойко, и насочи мигрантите пак към Гърция, а не към България. Доколкото наблюдавам турския президент г-н Ердоган, май от шега не разбира и като последица, че му пращаме Бабикян, като премиер, току-виж ни пуснал 2-3 дози, ама не „Пфайзер“ или „Модерна“, а ислямисти. Ще хукнат по „Витошка“, та и от третия пол ще се хванат в чудо.

– ХРИСТО ИВАНОВ – Той ще бъде харесван и от червените, и от анархокомуниста Радев, че е от славно, по-славно комунистическо отроче. Издънка на червеноармейци, дейци на Коминтерна и т.н. Той дължи политическата си кариера на Бойко, който го взе за министър от правното нищо. Премиерът Борисов тичаше от врата на врата по парламентарни групи, та да върже 2/3 гласове за конституционната реформа. На въпрос на журналисти: „Къде е министърът?”, наш Бойко възкликна: „Как да го пратя Христо, нали ще го смачкат?” След което го уволни. Може ли от смачкан министър да стане премиер – сами преценете.

– РАДАН КЪНЕВ – Бай Радан има предимство, че е виждал Меркел на живо, и то онази Меркел, преди да покани мигрантите 2015 г. Бойко го заведе преди още да бъде наречен от него „бай Хуй”. Радан с червената Йончева направиха най-голямата беля на България в годините на демокрацията. По тяхно искане мнозинството в Европарламента – комунисти, неолиберали, зелени и джендъри, гласуваха решение да приемем Истанбулската конвенция, гей браковете, Пакта за миграция, македонско малцинство в България и т.н.

Разбира се, победените имат на разположение и други несретници за премиери. Каква ще е формулата на новото правителство – на Националното спасение, на Националното избавление, на Националното съгласие, Експертно, Програмно и т.н. Според мен, г-н Доган, който е цар на тези формулировки, вече го дефинира: Победените ще направят правителство НА УСКОРЕНОТО РАЗВИТИЕ.

За съжаление, Доган ще уцели само първата дума – ускорено. Вместо развитие, ще получим „ускорено падане” с главата надолу.

Горката България с парламентарно мнозинство на победените, с безличен премиер, с президент анархокомунист и разнебитена съдебна власт. Ще свалим гащи на Македония, ще приемем Истанбулската конвенция и Пакта за миграция на ООН.

Ще загубим мама и татко, кака и батко, ще тържествува третият пол. Ще си имаме Дядо Мраз, вместо Дядо Коледа. Децата ни ще четат Сорос, а не Иван Вазов.

На 3-ти април е ден за размисъл. Дали да изберем Бойко и джипката, който ни направи 3 метра, или тези дето ни спират метрото.

2 Коментара
  1. караКачан казва

    Гошо ДС-Ники-дантелата Марков е изпаднал до нивото на футболен запалянко на БОКо-тиквата! И по манталитет, и по мислене, и по изразни средства, и по действия!

  2. Ангел Петков казва

    Колко мъка има по земята! Добре, че поне се е съгласил да е дупетат. Какво бихме правили без празните приказки на индивидът с многото таланти – юрисконсулт, агент (на презираната от него ДС), гладуващ (но обилно хранен) срещу конституцията, оценил със среден пръст протеста на пенсионерите пред царския дворец, получил крадено наследство в реални граници, дондуркан като конституционен съдия седем години по милостта на Жельо Желев, самообявяващ се за демократ, но привърженик на Орбан, политическата му ориентация се определя от милостта на Тиквата… Лепка, нали?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.