Narod.bg позна: Черепа става депутат с листата на БНО (ЕКСКЛУЗИВНО)

2 2 714

Narod.bg позна – милиардерът Васил Божков ще се яви на парламентарните избори на 4 април, за да стане депутат, с мандата на партия „Българско национално обединени” (БНО) на Георги Георгиев – Готи. Преди минути стана ясно, че БНО дава 100% от мандата си на партията на Васил Божков „Българско лято”.

Реклама

„Явно Черепа има афинитет към чалгаджии – преди няколко дни предложи брак по сметка на Слави Трифонов, който му отказа заради сделката за коалиция Бойко Борисов, сега на Жоро Готи. С такъв прострелян екип – толкова”, пише нашият читател, който още преди ден съобщи кой ще е мандатоносителят на Васил Божков.

ВИДЕОТО ТУК

2 Коментара
 1. Гуци-Муци яж боклуци казва

  Говори се,че другаря Костя Копейкин, лична капия и творение на другаря професионален крадец Гуци, повече известен с открадването на партийната субсидия(за да си „напазарува“ 3 в 1 – нова вила, нов апартамент и нова лека кола), е започнал на получава много щедри финансови „инжекции“ от другаря Божков – Черепа.
  Товарищ Черепаха е един виден спонсор и дарител на Партията столетница, в настоящия момент свила се до само 15-20 Хил. активни членове в цялата държава.
  Редом с други „светли“ имена на дарители като: другарите Баневци, Минюстайковци, Герговци и още много БГ-герои на капиталистическия труд!
  Ура, товарищи! Да здравствует комунизмо-капитализм!

 2. Джандбаз казва

  Нормално: На кокардата на наци-социалистическите SS-фуражки е изобразен череп!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.