Сигнал до Narod.bg: Чалга предаването на Натали Трифонова с отчайващ рейтинг, ББ я държи в ефир

0 5 290

Чалга предаването на русата фурия Натали Трифонова COOLt е на самото рейтингово дъно с никаква гледаемост. Въпреки това блондинката още е в ефир заради ББ, който заповядал държанката му от Велико Търново да излиза на екран, независимо от пораженията, които носи за bTV.

Това гласи сигнал до Narod.bg от нюзрума на телевизията, в който се уточнява, че редакторът на COOLt Деа Манолова, която е близка на ББ, оправя гафовете на издънката Наталка.

Манолова, която от години е в обкръжението на осъдения „политолог” Георги Харизанов – Жоро Тръбата, от политически репортер се превърнала в патерица на Трифонова именно по разпореждане на премиера.

Реклама

„Ако се питате как политически репортер става редактор на подобен тип предаване – по разпореждане на ББ. Манолова, която дълги години лъска имиджа на правителството, сега върши цялата работа в пошлото шоу на Наталка, която тряблва единствено да се гримира и после да срича готовияь текст”, пише в сигнала до Narod.bg.

Деа била мозъка на Наталка, диктуваща й въпросите към гостите в ухото. „Вятърът между ушите на блондинката свисти с пълна сила, показа колко е некадърна и при разговора с Христо Мутафчийски. Въпреки сръчната редакторка и порно визията на водещата, предаването продължава да е с най-нисък рейтинг в цялата телевизия, конкурентното „Съдебен спор” я смазва по рейтинг”, казва още нашият източник.

Според него, обаче, това не е драма за блондито – ББ я обсипал с цветя и подаръци за Св. Валентин, двамата оттогава прекарвали всяка нощ заедно. Пикантните детайли Трифонова сама разказала в любимата си гримьорна, без да се интересува, че хората се присмиват както на нея, така и на ББ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.