Д-р Коце Ботокса я убеди: Лили се ваксинира тайно

1 1 743

Естрадната легенда Лили Иванова е сред първите звезди на родния шоубизнес, които си поставиха ваксина срещу Ковид-19, научи „Уикенд” от хора от най-близкото й обкръжение.

Макар че е бивша медицинска сестра, заради напредналото си ЕГН Лили имала известни колебания и не била сигурна, че за нея това ще е добър вариант.

81-годишната певица се допитала до здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов, позната вече като Коце Ботокса, който бди над здравето й. Двамата имат топла приятелска връзка от няколко години. Както е известно, той бе първият ваксиниран срещу коронавирус човек в България.

След като обсъдили заедно всички „за” и „против”, проф. Ангелов я убедил, че рисковете след инжектирането са нищожни и певицата няма никакви противопоказания да се инжектира.

Реклама

В първите дни на март Лили трябвало да си инжектира втората доза от ваксината, за да завърши ваксинационния курс.

За късмет на певицата, тя не проявила никакви нежелани реакции, освен че за около 2-3 часа била с леко повишена телесна температура и имала лека болка от убождането.

Не е тайна, че здравният министър е сред хората, най-близки до сърцето на eстрадната прима. Приятелството им датира от години. Сближили се, след като бившият шеф на Александровска болница помогнал на певицата в труден за нея момент, с което спечелил нейната вечна обич и признателност. Освен приятел, здравният министър е и почитател на творчеството на Вечната Амбър.

Той неколкократно е отправял покани към нея да пее на събития, свързани с болницата, която управляваше преди да стане здравен министър, а тя винаги ги е приемала на драго сърце.

Лили никога не забравяла за най-личните му празници, той също й изпращал фамозни букети за всяка нейна годишнина или концерт.

1 Коментар
  1. Тик-так казва

    Не са се ваксинирали с Астра Зенека, нали така? За тях има Пфайзер. Астра Зенека е за народа, ама била вредна. На кой му пука. Бойко – Бейко си осигурява Ева Мендел и майка й, доставчик на Астра Зенека с комисионни. Като на каторга сме с Астра Зенека-това е, друго няма. Гербаджиите са врагове на народа и с ваксините, само с една ваксина с много опасни ефекти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.