Сигнал до Narod.bg: ГЕРБ, БСП и Марешки въртят заедно далаверите във Варна

0 3 700

Сигнал до Narod.bg разкри порочна схема на управление във Варна, където уж непримиримите врагове като Веселин Марешки, БСП и ГЕРБ играят заедно в името на далаверата.

Ето пълния текст на сигнала:

Като за начало бих ви информирал за следното: това, което се случи със детето в София и тока, незаконните бараки –тук, във Варна, ситуацията е няколкократно по зле. И е само въпрос на време да се случи, недай Боже, нещо подобно. От 2015 г. град Варна и община Варна нямат схема за разположение на временно преместваемите обекти по чл 15 .

Всичко е заварено положение, ,плаща се някакво обезщетение – въздушни бележки, всеки стои днес и не знае утре бараката му там ли ще е, ако не си плати на когото трябва.

Всичко е замислено и управлявано от Красимир Маринов, тъста на Иван Портних (който е публична тайна, че управлява града и назначава ) и Ицо Ламята -човека на Буци.

Вие съвсем спокойно може да попитате община Варна за този казус и отговор ще получите кога? Никога!

Реклама

Принципно общината се управлява от едно дърто ченге (хюмне, който се възползва от младите служителки на общината) Пейчо Пейчев –зам. кмет и човека на Красимир Маринов.

Всички заместник-кметове на 70-80% са пенсионери, работещи и уж правещи нещо за града, а истината, че са там, за да си пълнят джобчето .

Другият важен човек е зам. кмет Христо Иванов -по строителството и поръчки -човека на Хидрострой и Вичо.

Той е община в общината -на никого не се отчита и никой не може да му каже нищо .

Целият Общински съвет е съставен от мишки, които само вдигат ръката -51 човека -и всички са за каквото каже и предложи ГЕРБ -липсва опозиция

Преплетени са Марешки, ГЕРБ, червеният Борислав Гуцанов – всички са в зависимости и няма къде да мръднат.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.