Доц. Мангъров издаде рецептата срещу Covid-19

1 3 980

Доц. Атанас Мангъров издаде своята рецепта за справяне с коронавирусната инжекция.

„Болните трябва да си стоят вкъщи, да пият течности, течни храни, един аспирин от 100 милиграма на ден, и ако станат по-зле евентуално да пият един парацетамол, аналгин и толкова – нищо повече. Ако получат дихателна недостатъчност и получат нужда от даване на кислород, евентуално да се хоспитализират”, коментира пред “Втори фонт” инфекционистът.

Реклама

Мангъров обясни още, че в Ковид клиниката, на която в момента е шеф, имат 90 легла и от тях 21 били заети към днешна дата.

“От тях тежки случаи на кислород са четирима души. Другите можеха спокойно да го изкарат вкъщи, като има кой да ги следи в къщи. Това трябва да е личния лекар”, обясни специалистът.

Лекарят допълва, че влизането в болница се обуславяло единствено от това дали човекът има или няма нужда от кислород. “Ако няма нужда, може спокойно да си стои вкъщи, ако има кой да го наблюдава и ако няма някой по телевизора, който да го плаши, че трябва да си търси място на Малашевци“, каза  още Мангъров.

1 Коментар
  1. master казва

    Това мисля всеки трябва да го прочете: Операция Covid-19 и Осемте метода за дресировка на Байдърман ……… https://pogled.info/svetoven/operatsiya-Covid-19-i-osemte-metoda-za-dresirovka-na-baidarman.126310

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.