Сашо Диков ги разби: Цвета Караянчева оправда думите на Баце, че е тъпа кърджалийска п*тка (ВИДЕО)

0 7 135

„Това, което мога да кажа, че с това си театро Цвета Караянчева оправдава нещо, което каза по неин адрес Бойко Борисов“. Това заяви в ефира на „Делници“ водещият на „ЕвроДикоФ“ Сашо Диков.

„Тези хора наистина, не без основание, ни смятат за 180% дебили. Отвратителен, никакъв материал“, допълни още той.

„Продължават да ни се гаврят,  да ни се подиграват, да ни се изплюват и изхрачват в лицето и са напълно прави“, смята журналистът.

Реклама

„Спирачните механизми работят изцяло в полза на управляващите. Те ще продължават в този стил да се подиграват“, изрази своето възмущение Диков.

„Бойко Борисов отива в една църква във Варна, но преди влизането му се случва нещо доста неприятно. На мен ми е интересно в кои медии това се е чуло и видяло, но тук ще се чуе и ще се види. Гледайте изражението на Борисов. Като някакъв кокошкар, който гледа да се сгъне, да се свие по-бързо“, категоричен бе водещият на „ЕвроДикоФ“.

„Не може, просто не може. Не може по този унизителен начин да се държиш, не е възможно да се озърташ като някакъв крадец. Много ми е интересно нещо дали са пуснали големите телевизии. Тъжно е и тъпо“, завърши Сашо Диков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.