Първо в Narod.bg: Най-висшият съд в Австрия отсече: Незаконно е да заключиш хората заради коронавируса (у нас магистратите пеят в хора на мафията ГЕРБ)

3 3 730

Най-висшият съд в Австрия – Конституционният, излезе с безпрецедентно решение, видя репортер на Narod.bg. Според топ магистратите от Виена голяма част от законодателството, прието от правителството през първата фаза на пандемията на коронавируса, е противоконституционно!

Нарушение на основния закон е включително забраната за посещение на публични пространства като ресторанти, кина и театри, както заповедта само магазини с площ по-малка от 400 кв. м да са отворени за клиентите.

Реклама

До делото без аналог се стигна, след като журналистите в Австрия пуснаха серия публикации, че правителството демонстрира явно неглижиране на законите на страната.

У нас, обаче, ситуацията е отново патова – магистрати и мисирки с микрофони в ръце пригласят на лъжите на Щаба за „коронаужаса”, докато бизнесът загива, а хората набират все повече омраза към управляващата мафия.

Вижте новината ТУК

3 Коментара
  1. ivosav казва

    Ако нашите малоумници отворят заведенията и после отново ги затворят това ще означава фалит за 50% от този бранш. Очакван резултат – ами да , фалиралите заведения ще бъдат купени на безценица от „правилните хора“.

  2. trifon казва

    Той си го каза : Аз съм прост и вие сте прости – затова се разбираме !!!

  3. Николай казва

    хора, не очаквайте нищо добро от изборите. вотът на народа ще бъде подменен чрез мафиотските структури на Тиранина, който ще броят бюлетините- ЦИК,РИК, СИК и Информацийонно обслужване. Нямаме никакъв шанс.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.