МАФИЯ: ГЕРБ скри Бойко и Фандъкова от разпит за убитото от ток дете (корупцията в СОС стои за трагедията)

0 1 226

Управляващата мафия ГЕРБ отново отказа да извика премиера Бойко Борисов и столичния кмет Йорданка Фандъкова, които да докладват в парламента за случая с починалото след токов удар 16-годишно момче в София.

Narod.bg вече разкри, че корупцията, наложена от Йорданка Фандъкова в Столична община, е истинският виновник за трагедията с 16-годишния Людмил.

Реклама

ГЕРБ днес отново подложи на гласуване предложението на БСП за такова изслушване и отказа да го приеме. Тази сутрин водещият на заседанието Емил Христов от ГЕРБ обяви, че предлага да има такова изслушване, което да е пета точка в дневния ред днес, но не каза, че става въпрос за предложението на БСП.

Преди гласуването се чу как депутати от ГЕРБ викат на колегите си „Против“. След отказа социалистите пък скандираха „Оставка“.

Искането е на БСП, но бе отхвърлено след скандал в сряда. Тогава социалистите поискаха оставката на столичния кмет с мотив, че не може институциите да си прехвърлят отговорността. Последва извънредна пресконференция в общината, на която бе обявено, че отговорни са ЧЕЗ и администрацията на район „Триадица“.

Премиерът не е идвал в парламента от април м.г., когато докладва за мерките срещу разпространението на коронавируса. Депутатите от БСП са искали да бъде изслушан по различни теми, но колегите им от ГЕРБ са отказвали, което е било причина за скандали.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.