Васил Божков в атака: Слави, ти си патерица на хунтата (бракът се отлага, засега)

1 3 639

Васил Божков атакува Слави Трифонов, че е патерица на хунтата ГЕРБ, след като отказа офертата му за общи действия на изборите. Милиардерът написа следното на стената си във фейсбук:

Слави – силен егоцентризъм, още по-силни зависимости. Стабилна патерица за #хунтата. Жалко.

Българско лято остава единствената алтернатива.

#НиеСмеСилата

Избягалия в Дубай олигарх тази заран пожела да пристане на Слави. В прочувствен призив в социалните мрежи той предложи на шоумена брак по сметка под формата на общо явяване на парламентарните избори:

Реклама

„Много от целите на Българско лято и ПП”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021.

Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим.

#БъдетеСмели”, написа Черепа.

Само след броени часове Дългия реагира на провокацията, като отряза щенията на най-богатия българин: „Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.”

Публичната преписка във фейсбук обаче не спря дотук, защото Божков отвърна на избраника си, като го обвини зависимости към управляващите: „Слави – силен егоцентризъм, още по-силни зависимости. Стабилна патерица за #хунтата. Жалко.  Българско лято остава единствената алтернатива. #НиеСмеСилата”

По този начин бракът между двамата бе разтрогнат предварително, преди да бъде сключен. Или отложен във времето? Няма нищо невъзможно в предизборните битки, в които всички средства са позволени, включително  политическите сватби и раздели.

1 Коментар
  1. Сашо казва

    СЛАВИ в момента е като ПЕЕВСКИ-НЯМА ГО НИКЪДЕ-СЦЕНАРИСТА ТОШКО АФРИКАНСКИ който псува в ефир,нарича депутатите боклуци, се е наточил здраво, нямало да говорат със стари муцуни а кои са „НОВИТЕ“-Манолова-15 години на хранилка в парламента-станала и се преродила-Христо Иванов-в правителството на ГЕРБ-Атанас Атанасов-СДС-ВСИЧКИ СТАНАЛИ СУТРИНТА И ОТ ИЛИЯ СЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА КИРИЯ-но защо Тошко мълчи че ще си актуализират заплатите на 3 месеца,ще си взимат още за комисии, и като влезе еврото през 2024 година ще получават 5000 евро заплата, а народа-200 евро пенсия-АШКОЛСУН НОВИ ЛИЦА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.