Narod.bg позна: Харизанов реди цивилната листа на ГЕРБ, пробутва калинки

1 1 465

Георги Харизанов, познат и като Жоро Тръбата заради осъдителната си присъда като шеф на „Напоителни системи”, реди цивилната, т.нар. гражданска листа на ГЕРБ за предстоящите избори.

Другият с пешките в ръка е уж отлюспеният от властта бивш финансов министър Владислав Горанов, потвърди „Галерия”. Жоро Тръбата, която обича да се представя като политолог, е и шеф на герберастката тв „Европа”, която била банка за бъдещи кадри на хунтата.

Бойко Борисов натоварил именно Харизанов със задачата да търси лакеи, готови на безпрекословно подчинение, за гражданската квота на ГЕРБ. Първоначално Тръбата отрече, че ще се занимава с листите на шайката, но вътрешни източници потвърдиха, че именно осъденият „политолог” ще кадрува в партията на Баце.

Реклама

Засега се смята, че двама от най-приближените до Жоро Тръбата имат шанс да се намърдат в листите на позора – водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров. Двамата са известни на малцината зрители на пропагандата „Европа”, преди време водеха предаване в Нова, но бързо-бързо бяха натирени.

Владислав Горанов обаче има по-важна задача – да определи водачите на листите, не просто състава на новите послушковци, които ще крепят мълчаливо решенията на Бойко Борисов в новия парламент.

Друга новина от мафията ГЕРБ е, че пламенният защитник на Баце и непримирим враг на Жоро Тръбата – Георги Марков, отпада от следващия парламент. Наскоро юристът сам обяви, че няма да се кандидатира за депутат заради наличието на субекти като Георги Харизанов и Деница Сачева, които конституционалистът смята за достатъчно компрометирани, за да им бъде колега.

1 Коментар
  1. Питанка казва

    Какви са „входните такси“ за включване в листите на БКП-ГЕРБ, ДС-МВРо, СДС, БЗНС, БСП, НФСБ, 7/8, Маямата, ….?! В каква валута или биткойни?! Кои са касиеритеи кои завеждащите трезорите (нощни шкафчета с много чекмеджета)?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.