Сигнал до Narod.bg: Д-р Коце пробутва нефелните ваксини на възрастни евреи! (В заверата е бивш любовник от „Александровска болница”)

1 6 831

Здравният министър Костадин Ангелов – Ботокса, като няма на кого да пробута нефелните ваксини на „АстраЗенека”, се е разбрал с бившето си гадже д-р Александър Оскар от „Александровска болница” да ваксинират членовете на еврейската общност.

Това гласи сигнал до Narod.bg, в който изрично се напомня, че д-р Коце смята да използва най-лошата от всички налични ваксини за членовете на Организацията на евреите в България „Шалом” (председател на която е… д-р Оскар, б.ред.), повечето от които са възрастни хора, въпреки че е ясно, че медикаментът на „АстраЗенека” не е подходяща за тях.

Причината е, че ваксината, която вече беше забранена в няколко държави като Австралия, например, се внася от майката на евродепутата от ГЕРБ Ева Мейдел, пише още в електронната поща до Narod.bg.

Офталмологът д-р Оскар е бивш партньор на д-р Коце

Реклама

Ето какво писмо е изпратено от ОЕБ „Шалом” към членовете на общността:

Скъпи приятели,

Както винаги, ОЕБ „Шалом“ прави невъзможното, за да осигури на своите служители, редовни членове и доброволци възможност да получат ваксина срещу Covid-19.

Председателят на ОЕБ „Шалом“ доц. д-р Александър Оскар води ежедневни преговори с международни еврейски организации и институции, за да можем максимално бързо да предоставим тази възможност за членовете ни.

Изготвяме списък на желаещите да се ваксинират, като за целта е необходимо да попълните приложения формуляр до 5 февруари.

Попълнете формуляра само, ако имате желание да бъдете ваксиниран. Ако сега нямате такава нагласа, но на следващ етап имате желание, можете да ни пишете, ще Ви сключим при следваща кампания.

Имайте предвид, че евентуалната ваксинация ще се провежда в град София. Всички регистрирани ще бъдат информирани своевременно.

1 Коментар
  1. Николай Николай казва

    Браво на организацията, която помага на общността за възрастни хора, да уеднакви силите

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.