Родители до Narod.bg: „Патриотите” от ВМРО на Каракачанов затриват децата ни! Заличават всичко българско с джендъри и манипулация на учебниците

0 1 808

Родителско сдружение сигнализира Narod.bg за безродната дейност на пишман патриотите от ВМРО на Красимир Каракачанов, чиято крайна цел е децата ни да забравят, че са българи, а да са аморфна маса от работещи, загърбили род и традиции.

Редакцията публикува пълния текст на сигнала без никакви корекции:

Уважаеми колеги, ретроспекция на разминаването между думи и дела на ВМРО – БНД по отношение на Закона за социалните услуги:

Най-голямото неформално обединение на родители „Национална група „Децата на България“ се противопостави на неголяма родителска организация – „ROD international“, която с обвързването си с ВМРО – БНД оневинява управляващите партии, чието действие или бездействие доведе до въвеждането на Закона за социалните услуги в страната (ЗСУ).

Оставяме историята да говори, защото поговорката „По делата ще ги познаете“ е най-достоверна в този случай. Живеем във време, в което гражданското общество се събуди и политическото говорене и празните обещания няма да заблудят нас, родителите, които помним делата.

Сега обаче сме изправени пред изключително важен момент от историята ни. Благодарение на пробуждането на родителските маси в цялата страна, за тези две години нацията ни осъзна колко целенасочено опасна политика се води от страна на държавата срещу децата на България.

Реклама

Тази политика води началото си от падането на режима през 1989 г. с масираната инвазия и безпрепятственото инфилтриране у нас на чуждестранни НПО-та с опасни идеологии и цели, диктувани от чужди правителства с цел вмешателство в политиките на страната, преработката на учебниците с цел умишленото заличаване от тях на всичко, което учи и оформя националното ни самосъзнание.

Целта е ясна – да нямат децата ни българско самосъзнание. С тази идея се приемат закони, които са чужди на културните ни традиции и особености (ЗСУ) с цел промяна на социокултурния облик на нацията ни и превръщането ѝ в хомогенна аморфна маса от безродни индивиди, с опита за прокарването на Истанбулската конвенция, сега и с предстоящия проект за Социален кодекс, който ще кодифицира цялото зловредно законодателство, прието дотук, и т.н. и т.н.

Правителството на ГЕРБ и неговите коалиционни партньори управлява държавата повече от десетилетие. Една от партиите, които дейно участват в управлението, е ВМРО-БНД. От изключително огромно значение е българският родител да проследи много внимателно и хронологично действията на тази парламентарно представена политическа организация, за да види кристално ясно какво по същество представлява тя в действителност. „По плодовете им ще ги познаете.“, пише в Библията.

Да направим заедно ретроспекция на действията на ВМРО-БНД по отношение на антисемейния ЗСУ:

Родители от „Национална група „Децата на България“ до Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.