10 лъжи на Бойко към варненци. Вместо линч, дядо поп награди Баце

1 1 841

В неделя премиерът Бойко Борисов и неколцина министри пристигнаха във Варна за освещаването на новоизградения храм Св. Прокопий Варненски. Тук Баце и кохортата му бяха посрещнати от варненци с викове „Оставка”, и „Откъде са еврото и златото”.

На този фон, обаче, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан благодари на министър-председателя за „огромната помощ” и му връчи най-високото отличие на епархията.

Икони и награди от Варненска и Великопреславска митрополия получиха още министърът на финансите Кирил Ананиев и кмета на града Иван Портних за особени заслуги към построяването на новия храм.

По този повод известният варненски адвокат Явор Калчев изброи във фейсбук 10 лъжи на Баце към жителите на морската столица:

Мъча се да се сетя за какво точно Борисов заслужава награда от Варна:

– спря водопровода Камчийски пясъци

– отказа договора за строеж на фрегати

– не построи нов мост

 -и магистралата не довърши

– превърна пристанищната зона в кебапчийница

Реклама

– добави там и автомивка

– няма и крачка към строеж на Съдебна палата

– за Индустриална зона вече няма смисъл да говорим

– не спря строителството в Морската

– започнаха продажби на държавни имоти в Морската

При все това се опитвам да видя бул. „Левски” за плюс и пак не намирам защо да бъде награден? Поправете ме, допълнете ме, може и да греша?

П.П. Мисля, че 2021 във Варна му се видя като 2013 за което поздравявам сърцатите посрещачи.

Адвокат Явор Калчев, фейсбук

1 Коментар
  1. Ангел Петков казва

    Г-н Калчев, напразно упреквате нашето слънчице. Знаете ли през какви душевни мъки премина той само заради едно чекмедже. А колко мисловни напъни му стреваше да се сети, че всичко е резултат на дрона на Президента. Ами като се наложи да избира друг „началник“, тъй като Меркел подло и неочаквано се отказа от него. Напъва се човекът. Ето – всяка магистрална отсечка я прави по два пъти, после я ремонтира, а след това прави основен ремонт. Но не плаче. Пари се търсят по всякакви начини … и се намират. Поне в чекмеджето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.