ЯРОСТЕН ПРОТЕСТ за ОСТАВКА! Ток уби дете в разградената от Фандъкова София, ГЕРБ води до гроб

0 2 478

От 19,30 днес нов протест пред Столична община! Недоволните българи искат оставката на зам.-шефката на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова. Причината е смъртта на 16-годишното момче в следствие на токов удар от улична шахта в София.

„Днес до 16:00  да си депозирала оставка и да си се измела. Иначе идваме, но не с добро!“, пишат организаторите на протеста. „Няма да допуснем,нашите деца да са курбан за вашето безхаберие, наглост и цинизъм“, пишат още те.

Реклама

Публична тайна е, че всякакви „Баш Майстори“ опъват кабели по улиците и тротоарите, по парапети, огради, стълбове и шахти, а обектите масово се свързват към мрежите със самоделни решения на око.

Разграденият двор, в който Йорданка Фандъкова и ГЕРБ превърнаха града ни, не само, че влошава градската среда и създава условия за чутовна корупция, но вече дава и жертви – при това сред децата на София. Това коментираха от Спаси София по повод смъртта на 16-годишно момче, причинена от токов удар.

„Настояваме Йорданка Фандъкова да разпореди извършването на цялостна проверка на законността на всички преместваеми обекти на територията на Столичната община. Вече изпратихме мотивирано искане до кмета от името на общинския съветник Борис Бонев“, посочиха още от организацията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.