Росен Барчовски побесня: Безподобни, нагли крадци! 75 лв. за антигенен тест на летище „София”, в аптеката е 25 лева

1 4 161

Селекционерът на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски буквално побесня от крадците, взели летище „София” за пълнене на банковите си сметки. Тренерът разказа брутална случка отпреди ден, в която описа как се правят пари с благословията на правителството покрай истерията „коронавирус”.

Ето разказа на Росен Барчовски без редакторска намеса:

Реклама

Безподобни, нагли крадци!  С националният ни  мъжки тим по баскетбол заминаваме за европейски квалификации в Рига. Полетът ни е през Амстердам, транзит, с престой от 1 час. Холандците искат задължително негативен бърз антигенен тест, направен не повече от 4 часа.

Т. е. на летище София, защото полетът е в 7ч сутринта, няма къде другаде да се извърши. Правиме го срещу 75 лв на човек?!? При положение, че в аптеките е 25лв, а в лабораториите 30лв. 1400лв за цялата група.

При положение, че предишният ден правихме PCR тест, и всички резултати са отрицателни. Имаме естествено документи. Не върви. На всичкото отгоре ни искат 4 часа преди полета, все едно летим за луната. И този тормоз и грабеж е вече почти година. Не само у нас, навсякъде е това. Само в нашия самолет са 150 пътника. В един полет, правете сметка. Как да наречеш това…

1 Коментар
 1. Boikov казва

  Ама г-н Барчовски , първо кой ви кара да летите през Амстердам , а и не ми се вярва федерацията да не ви ги възстанови , плюс това има лаборатории , който работят денонощно.
  Защо не направихте теста там ? Никъде не пише , че трябва да го направите на летището !!!?
  И само да ви питам , вие знаете ли колко струва един тест на летището във Виена или Франкфурт например , а в Кипър ?
  Хайде стига сте мрънкали като стара свекърва…
  Бъдете здрав

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.