Първо в Narod: Д-р Веселин Герев призна, че ваксините разболяват

1 42 342

Д-р Веселин Герев предприе безпрецедентен ход – медикът призна в прав текст, че ваксините може да ни разболеят и че светът не знае още какво ще е тяхното дългосрочно въздействие върху нашето здраве, видя Narod.bg!

Веселин Герев е специалист по психиатрия, завършил е медицина във ВМИ – Пловдив. Специализирал е психиатрия в психодиспансера в Пловдив, работил е като консултант към Военна болница и ДКЦ. Специализирал е в Университетска клиника Франкфурт/Майн – Германия.

Ето пълния тест от блога на лекаря:

Преди месеци очаквахме с трепет спасението от епидемията Ковид, кото се нарича ваксина. Пристигането на първите ваксини беше удостоено подобаващо от медиите, те бяха ескортирани от полиция, съхранението им беше отразено като визита на извънземни.

Реклама

Всичко се оказа пълен крах. Няма ясни данни коя ваксина за какъв тип “контингент” е подходяща. Информациите станаха противоречиви и всяха смут и страх сред населението. А както знаете, страхът движи света.

Той ни кара да бъдем мнителни и подозрителни към всякакви внушения и проповеди. Оказва се, че вместо да ни спасят от проклетата напаст Ковид, ваксините може да ни разболеят.

За пример давам мой колега от Пловдив. Той и съпругата му се лекуват от пневмония след ваксинация. В управлението на тази епидемия бяха допуснати съществени грешки. Огромен финансов ресурс се хвърли за ваксини със съмнително действие, а не се водеше паралелно система от протоколи за лечение, както е необходимо.

Ето защо този проблем е отчетен от новия американски президент и той е разпоредил да се търсят спешно варианти за лечение като са отпуснати средства за проучвания. Засега у нас на фаза проучвания са ваксините, а мераклиите за ваксинация намаляват. Прав ще се окаже този, който научно обясняваше за “стадния имунитет“, а всички го подиграваха. И американците признаха, че ще ни трябват десетилетия да ваксинираме света.

1 Коментар
  1. Това е положението казва

    Не знам! След първа доза от АстраЗенека неочаквано астмата която ме мъчи постоянно в продължение на 8 години и не се повлияваше от никакво лечение, а се влошаваше прогресивно – изчезна. От 4 дни дишам свободно като здрав човек , спрях и лекарствата. Получих доста тежки странични ефекти след ваксината – бяха типични симптоми на Ковид-19. Отшумяха за 2 дни. Но за препоеъката бременни да не се ваксинирст с AZ – лекарите са взели правилно решение. Получават се спазми които могат да доведат до спонтанен аборт. На мен причиниха кратък но обилен внезапен кръвоизлив.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.