Само в Narod.bg: Вижте най-горещата общинарка на ГЕРБ, влюбена е в Бойко Борисов (+СНИМКИ как с перфектно тяло акъл не ти трябва)

3 6 318

Най-сексапилната общинарка на ГЕРБ е влюбена в… Бойко Борисов! Жаклин Георгиева, която е секретар на Общинския съвет във варненското с. Аврен, харесва всеки пост на премиера от СИК и не крие, че за нея Борисов ще остане в историята като най-достойният премиер, разкри Narod.bg.

Малка подробност е, че общ. Аврен се управлява от гербаджията Емануил Манолов, избран специално от Баце за поста.

Запознати подозират, че прекалената привързаност, която Жаклин демонстрира към плейбоя от Банкя е чиста проба подмазване в името на партийна кариера.

Реклама

Горещите снимки на общинарката, с които е заляла своя фейсбук, обаче доказват, че Жаклин има всичко, което Бойко Борисов харесва и едва ли е нужно много акъл, за да успее в политиката.

Вижте какво чудо се сваля на Баце и преценете сами дали не е готова за Неговите покои:

3 Коментара
  1. Б-1912 казва

    Сигурно вече е минала през него.. Егатии секретарката.. В каква мутринска държава живеем – не е истина.

  2. Топчийски казва

    А бе редакторите, оставете човека да живее бе. Какво му пробутвате разни курвета. Що се отнася до колежката, много бих изкал да си поговоря с нея насаме. Но това вероятно няма да стане по ваша вина.

  3. […] Най-сексапилната общинарка на ГЕРБ е влюбена в… Бойко Борисов! Жаклин Георгиева, която е секретар на Общинския съвет във варненското с. Аврен, харесва всеки пост на премиера от СИК и не крие, че за нея Борисов ще остане в историята като най-достойният премиер, разкри Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.