ГЕРБ купува изборите с нашите пари: Резилът Сачева дава по 120 лева „бонус” на пенсионерите

1 5 596

Престъпното правителство на Бойко Борисов планира да купи българските пенсионери с нашите пари! Властта се готви да раздаде допълнително пари на най-бедните пенсионери не с мисъл за тяхното благополучие, а с надеждата новите 120 лева да наклонят везните в полза на ГЕРБ, за да продължи грабежът още 4 години.

Това стана ясно от изказване на министъра на труда и социалната политика – недоразумението Деница Сачева.

Реклама

„Вероятно още в края на март ще можем да подпомогнем около 392 000 пенсионери с тези 120 лв. за хранителни продукти. Така че една голяма група хора ще се чувства директно подкрепена. Това, освен онези 50 лв.“, нагло се подсмихна министърът пред Нова телевизия, уточнявайки, че мярката ще важи за хора, които вземат пенсия от 300,01 до 369 лв. – колкото е линията на бедност.

Освен това резилът Сачева, за която Бойко Борисов беше „мутра” и „рекетьор”, разкри, че ще бъде разширен обхватът на мярката „80/20“ заради икономическата криза, предизвикана от пандемията от Ковид-19.

Новите сектори, които ще може да кандидатстват за финансова подкрепа, ще бъдат обявени от кабинета в началото на април. Към момента са включени хотели, ресторанти, транспорт и туризъм.

1 Коментар
  1. ivosav казва

    Погледнах снимката – двама самодоволни и щастливи тъпаци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.