„Да, шефе” Домусчиев ще ни „лекува” от ковид с илач за добитък срещу 140 лв. (МАФИЯТА на ГЕРБ вече ни избива)

0 2 845

Мултимилионерът Кирил Домусчиев, известен с това, че се обръща към Бойко Борисов с „Да, шефе”, ще започне да ни „лекува” с с илача за паразити при животните ивермектин срещу „скромната” сума от 140 лева!

Мафията на ГЕРБ вече откровено ни избива в името на още някой и друг милион в банковата сметка на Кайманите, коментира източник на Narod.bg.

Профилактична срещу Ковид-19 доза ивермектин, изписана под строго лекарско наблюдение, ще струва 50 лева, пише и Lupa.bg. В понеделник започва дистрибуцията на противопаразитния препарат, за който фармакомпанията на бизнесмена Кирил Домусчиев получи разрешение в края на миналата година за приложение в хуманната медицина.

На този фон, обаче, информацията за приложението на препарата, използван срещу паразити при ЖИВОТНИТЕ, е категорична – ивермектинът много рядко се използва при хора, и то при определени състояния, защото има доста странични ефекти. Този препарат не за първи път се изпитва за антивирусно действие и досега нито едно от изпитанията му не е било успешно. Това заяви за „България сутрин“ микробиологът Сергей Иванов.

Реклама

Въпреки това производството вече е стартирало, а първи от лекарството ще получат в аптеките „Булфарма“, също собственост на Домусчиев.

Два приема от 15 милиграма за пациенти с тегло над 80 килограма препоръчваха досега специалистите по света, обединили необходимите медикаменти за борба с коронавируса в I-MASK и MATH+ протоколите. Това е профилактичната доза. Терапевтичната започва от общо 30 мг, през два дни до прием всяка седмица. Всичко това обаче трябва да се прави под строго лекарско наблюдение, тъй като ивермектинът може да бъде силно токсичен при предозиране.

„Хювемек“ на Киро Гела се пуска в продажба в 2 разфасовки – малка от 10 таблетки по 3 мг и голяма – от 30 таблетки по 3 мг. Цената на първата, дадена като препоръчителна от производителя, е 50 лева, а другата – 140 лева.

Засега партньори, посочени на уебсайта за препарата, са аптеките на лидера на „Воля“ Веселин Марешки, дистрибуторите „Субра“ и „Стинг“, както и „Булфарма“, собственост на самия Домусчиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.