Политически слух в Narod.bg: Д-р Коце се видя като президент, разчиства терена с компромати за ген. Мутафчийски?

1 10 698

Д-р Костадин Ангелов, който съсипа с компроматна война кариерата на доста водещи български лекари, се готви за нова атака!

Д-р Коце Ботокса, както го наричат по-близките му приятели, повярвал, че е възможно да стане президент на България, обясни източник на Narod.bg от върховете на властта.

Преди това трябвало да срине конкурентите по изпитания вече метод – вадене на кирливи ризи в подходящо време,

Източникът ни сензационно призна, че проф. Ангелов е потенциален кандидат за президент на управляващата мафия ГЕРБ поради липсата на изявени имена, които да се изправят срещу Радев на предстоящите президентски избори през есента.

Интригант като проф. Ангелов, обаче, не вярвал само в късмета за номинирането си. Затова министърът на здравеопазването решил да разчисти терена от възможни конкуренти от обкръжението на Баце, които да провалят мечтите му.

Читателят на Narod.bg потвърди, че макар и вече компрометиран, за поста на държавен глава кръгове в ГЕРБ все още спрягали и ген. Венцислав Мутафчийски, което ще остави д-р Коце с пръст в уста.

Затова и лекарят с нежна душевност смятал да изрови тежки нарушения за шефа на НОЩ, които да го елиминират като конкурент за най-високия пост в държавата.

„Всеки може спи с когото си иска, това е въпрос на личен избор. Но трябва да си педе*аст по душа, за да забиеш нож в гърба на човек от своето обкръжение в името на политическа кариера”, коментира ситуацията отвратеният източник на Narod.bg.

Вероятно планът за унищожение на ген- Мутафчийски ще мине отново през удобни медии, както, например, бе съсипана кариерата на друг шеф на ВМА – Стоян Тонев.

Реклама

Преди години ГЕПРБ направи генерала депутат, след като беше свален от поста си на ръководител на Военната болница. Даже го курдиса шеф на Здравната комисия на парламента. Дори беше потенциален вариант за кандидат-президент за вота през 2016 г. Но изгърмя след медиен скандал година по-рано, който го прати в прокуратурата и влошеното му здраве доведе до неговата смърт.

Смята се, че тв атаката тогава била организирана от бившия репортер на bTV Петър Нанев, който наскоро стана… пиар на проф. Костадин Ангелов.

Както първи писахме, екс журналистът прибирал тлъсти пачки от настоящия здравен министър, докато бе началник на оставената от екипа му във фактически фалит „Александровска болница”.

Читател ни алармира, докато бил репортер, Нанев сам безочливо се хвалел, че получавал огромни финансови бонуси от „д-р Коце”, за да хули лекари, които не били съгласни с позицията проф. Ангелов.

Безрадостна бе и съдбата на последвалия Тонев като шеф на ВМА прoф. Никoлaй Пeтрoв. Той успя да стопи 9-цифрените дългове на болницата. След което беше посочен за първи министър на здравеопазването в правителството Борисов 3, управляващо ни и в момента.

И се оказа първият хвърлил оставка в кабинета на ГЕРБ, а причината – уличаващ журналистически материал на bTV, подготвен отново от Петър Нанев. Тогава стана ясно, че пoръчкитe зa мaтeриaли зa нуждитe нa oртoпeдиятa във ВМA ca cпeчeлeни oт дружecтвa, кoитo ca нa ceмeйcтвoтo нa мъжa, c кoгoтo живee дъщeрятa нa Пeтрoв – Руcлaнa.

Подобна схема на очерняне на конкурентите подготвял и сега министърът на здравеопазването, за да осъществи невъзможната си мечта да стане президент. Предстои да видим какви компромати ще бъдат извадени за ген. Венцислав Мутафчийски, категоричен бе информаторът на Narod.bg от върховете на управлението.

1 Коментар
  1. ivosav казва

    Много простотия , но и много смях ще има .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.