Любовница на ББ: Той има гардероб с пари, имам снимки (+ уличаващи ВИДЕА, вижте)

0 18 035

ББ има не чекмедже, а цял гардероб, пълен с пачки! Това се твърди в сигнал до Narod.bg, в който източник от bTV описва последните изцепки на палавата Наталка Трифонова, спрягана като последното любовно завоевание на властника, познат вече с нов прякорБи Би Кинг.

„Върви жестока драма в телевизията след публикацията ви за скъпарското колие на Наталка. Би Би Кинг се уплаши от публикациите и телефонира на блондинката, а тя веднага скри колието и още при следващата и поява от колието нямаше и спомен.

На бутилка вино с гримьорките Наталка прекали с чашките и взе да ръси признания, че й било дошло до гуша от глупостите на Тиквун и щяла да си харчи парите, както пожелае. Тя била баш шефката любимка и обичала лукса. Нямало да живее като мизерното българско население”, обясни информаторът на Narod.bg.

Пред колегите си великотърновката в прав текст обяснила, че изобщо не я интересували „шибаните” избори. Пред учудените погледи на колежките си Наталка с чаша вино в ръка продължила с разкритията: ББ има не само шкафче, има и цял гардероб с пачки, а тя имала снимки от него – ако я оставел без пари, щяла да му покаже „кой е шефът”.

Реклама

Без грам свян, че все пак става дума за държавник от найвисоко ниво Натали Трифонова изсъскала: „Ще го оставя на сухо, ще ми се моли, ще му струва скъпо това унижение”, имайки предвид заповедта на Би Би Кинг да махне бижуто за 10 000 лева.

Подобно на Наталка преди години с часовник за 20 бона на същата марка се похвали миската Ваня Пенева. Ето и видео с доволната от новата придобивка Натали:

https://btvplus.bg/produkt/novini/30383/vremeto-obedna-emisija-09-02-2021?fbclid=IwAR376eGggsREUboHwNlpYtCjwNMGQ1Hlw9EFyxwltdkOFHKGi2EKMQjdxlc

Вижте разликата в настроението й, след като бе принудена да махне бижуто, подарено й от ББ:

https://btvplus.bg/produkt/novini/30389/vremeto-emisija-v-17-chasa-09-02-2021?fbclid=IwAR22IPRTrQxIyjPeamYsk7C7womYAIf3lqz1_omF_Mw5Hy6J8PAdcRmq1lU

Бъдете здрави и смели и продължавайте да вадите истините за мафията ГЕРБ и нейния гуру ББ”, завършва сигналът до Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.