Енергиен експерт: Счетоводителката на мафията Теменужка Петкова нагло лъже ЕК, готви ни яка секира

0 2 695

Нито повече, нито по-малко! Рекордът е зафиксиран на 8-и февруари, когато на сайта на Министерство на енерГЕПИката, ръководено от счетоводителката (Теменужка Петкова, б.ред.), се появява съобщение за това, че Европейската комисия стартира процедура за обществено обсъждане на План за реформа на българския електроенергиен пазар. Ето по-важната част от съобщението.
За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, ако трябва и втори път.

Световният рекорд се състои в периода от време между двете подчертани дати в горното съобщение. Счетоводителката на мафията нарочно е дала единствено и само три денонощия за запознаване, анализиране, реагиране и изпращане на становище по предложения от нея план. А нека сега видим, какъв е бил действителния срок даден от Европейската Комисия.

Реклама

За ЕК срока е от 21-и януари до 11-и февруари, т.е. ТРИ седмици. А счетоводителката се е стиснала СЕДЕМ ПЪТИ и е отпуснала едва ТРИ ДНИ. Защо счетоводителката си позволява такова нагло престъпление? Естествено, за да прикрие престъпните мини, заложени в Плана за реформи.

В над 50-те страници има много лъжи, измами и манипулации, но аз ще се огранича да ви покажа само най-дебелашката от тях. Счетоводителката показва на ЕК цената на електроенергията на т.нар. регулиран пазар, по който плащат основно битовите потребители, но до преди 4 месеца и голяма част от бизнеса  в България. Тези цени се определят ежегодно от енергийния регулатор КЕВР.

Тези цени НЯМАТ НИЩО ОБЩО с истинските цени. Ето истинските цени по които ЧЕЗ е продавала тока на клиентите, определени от КЕВР, за 2019-та г. При останалите ЕРП-та разликата не е съществена.

На практика счетоводителката ни точи много остра секира и всички ние много скоро ще я усетим. А до тогава смело си поствайте селфитата в социалните мрежи 😉

Георги Котев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.