Сигнал до Narod.bg: Любовницата на ББ се хвали с колие за 10 бона! (Снимки)

3 8 518

Пир по време на чума в бТВ! С колие за 10 хиляди лева се кипри най-безсрамно Н. Трифонова насред недоимъка на народа и кризата. Газелата разхождала златното сърце в гримьорната на бТВ и из цяла София, става ясно от сигнал до Narod.bg.

За цената на бижуто можете да се убедите от сайта на прочутата марка:

В сайта на Chopard пише, че колосалната цена на колието е 4 230 швейцарски франка.

Колието било подарък за пиянския ѝ рожден ден през октомври, но Н.Трифонова сега го показа, за да убеди колежките си, че „наужким жененият министър“ не я е зарязал.

Реклама

Тази новина срина психиката на Трифонова, която, за да се „излекува“, похарчила над 20 бона за чантичка Версаче и маркови дрешки в столичен мол.

Цялото това хвалене на любовницата на ББ е посред кризата, на фона на бедността на народа, а тя без свян демонстрира ултралуксозния си начин на живот.

Планът ѝ бил да детронира Петя Дикова като дори мятала пачки на светски сайт, за да напише, че Н.Трифонова вдигнала рейтинга на предаването по бТВ. Което не отговаря на истината, шушукат в телевизията.

Рейтингът на Култ никога не е бил толкова нисък, а предаването за култура наподобява чалга от 90-те.

Н.Трифонова се страхува че след като детето на Дикова поотрасне, тя ще се завърне на екран. Любовницата на ББ обаче щяла да уреди това никога да не се случи.

3 Коментара
  1. Лулу казва

    „Газела“ е Наоми Кембъл, а не Наталия, която твърде слабее напоследък.

  2. Хубаво Колие казва

    Страхотно колие!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.